Skaitytoja: prasidėjus sezonui, čiuožėjai Kaune buvo palikti „ant ledo” – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytoja: prasidėjus sezonui, čiuožėjai Kaune buvo palikti „ant ledo”

Kauno ledo rūmų atidarymas
Kauno ledo rūmai / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio vakarą su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekusi kaunietė nuogąstavo, jog uždarius senąją Kauno ledo areną daugeliui kauniečių čiuožimo trenerių naujuose ledo rūmuose nebeliko vietos.

„Sveiki. Jau balandį rašėte dėl Kauno ledo arenos uždarymo, tuomet buvo tikinama ir raminama visuomenė, jog visiems užteks laikų, bet deja, prasidėjo sezonas ir beveik visi laikai atiduoti Sporto mokyklai arba privačioms treniruotėms, bet būtent treneriams iš tos pačios sporto mokyklos – dalis dailiojo čiuožimo bendruomenės nebegavo laikų visai (siūloma nebent 6-7 ryto), masinių čiuožimų vos 2 į savaitę ir tuomet į juos suguža koks 100 žmonių. Negana to, uždrausta treniruotis masinių čiuožimų laikais – tai kauniečiai treneriai, kurie nepriklauso sporto mokyklai tapo absoliučiai palikti “ant ledo“,- informuoja moteris.

Ji taip pat teigia, jog uždarius senąją ledo areną situacija tapo itin prasta.

„Vienareikšmiškai – ne viena dailiojo čiuožimo grupių (privatūs treneriai mokantys suaugusiuosius čiuožti) negavo absoliučiai laikų nuomotis ledo. Masinių čiuožimų laikų vos 2 į savaitę, tai net paprastiems žmonės nebebus galimybių ateit pačiuožti. Taip pat anksčiau buvo galimybė su savo treneriu atėjus masinių čiuožimų metu mokytis – dabar tai griežtai uždrausta (nei vienoje kitoje ledo arenoje Lietuvoje nėra tokio draudimo). Ir net tų 2 seansų per savaitę laikas sutrumpintas į 45min, anksčiau ledo arenoje buvo 1h“, – plačiau situaciją pakomentavo su redakcija susisiekusi kaunietė.

„Nes dabar visą situaciją atrodo bandoma slėpti – treniruočių laikai sutrumpinti, masinių nelikę, uždrausta treniruotis per masinius ir daliai privačių trenerių atimta galimybė dirbti. Ledo rūmai atrodo turėtų būt visų kauniečių, bet patapo tik Sporto mokyklos nuosavybe“.

104
96
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.