Radvilo tėvai dėkoja prisidėjusiems prie paieškų: nustebino žmonių geranoriškumas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Radvilo tėvai dėkoja prisidėjusiems prie paieškų: nustebino žmonių geranoriškumas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Pirmadienio popietę socialiniuose tinkluose „sprogus“ informacijai apie Kaune dingusį pirmoką Radvilą, berniukas po kelių valandų rastas gyvas ir sveikas. Vaiko tėvai vakar vakare išplatino nuoširdžią padėką visiems prisidėjusiems prie mažamečio paieškų.

„Dėkojame visiems prisidėjusiems prie Radvilo paieškos.

Esu gerokai nustebintas žmonių geranoriškumu ir pagalba. Ypač dėkingi esam mokyklos tėvelių bendruomenei, policijai, viešosios tarnybos policijai, žiniasklaidos ir socialinių tinklų medijoms, rajono gyventojams ir visiems neabejingiems žmonėms.

Šiandienos situacija dar kartą parodė, kad ištikus nelaimei mes mokame susivienyti. Jautėme visų padėjusių žmonių palaikymą, kuris padėjo neprarasti savitvardos ir nuosekliai tikrinti informaciją, kur paskutinį kartą buvo pastebėtas Radvilas.

Profesionalus policijos darbas ir komunikacija padėjo aptikti Radvilo buvimo vietą. Vaikas nuo mokyklos buvo nutolęs 3 km, jam niekada neitu ir nevažiuoti maršrutu: „Suzuki“ mokykla – Pramonės pr. „Maxima“, kur jį atpažino ten dirbęs apsaugos darbuotojas ir pranešė policijai. (Mes nespaudžiame, neverčiame jo pasakoti. Labai atsargiai bandome paklausti. Tikimės, kad laikui bėgant pasipasakos pats.)

Patikėkit manimi. Aš kaip tėtis buvau pasiruošęs pakelti pamatus, kad tik rasčiau savo vaiką. Visi, kas mane matė atvežant ir pasiimant vaikus iš mokyklos, žino, kad jie yra palydimi iki klasės ir pasiimami su skambučiu. Labai prašau, susimąstykite ir gerai pagalvokite, ką darytumėte jūs, ekspertai.

Visgi, dideliu palaikymu ir operatyviu darbu pavyko išvengti didesnės nelaimės. Dar kartą didelis ačiū visiems neabejingiems žmonėms, kurie metė savo darbus ir prisijungė prie paieškų.

Mes, tėvai, neturime jokių priekaištų nei mokyklos administracijai, nei vaiko pedagogams. Šiuo keliu eiti būtų lengviausia. Tiesiog jis taip sugalvojo. Jo niekas nepaklausė, o jis niekam nieko ir nepasakė“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ rašė Radvilo tėtis.

Daugiau apie berniuko dingimą skaitykite čia.

30
13
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.