Iš mokyklos išėjęs pradinukas namo negrįžo: prašo kauniečių pagalbos | Kas vyksta Kaune

Iš mokyklos išėjęs pradinukas namo negrįžo: prašo kauniečių pagalbos papildyta: vaikas rastas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Socialiniuose tinkluose plinta informacija apie Kaune dingusį mažametį, kuris išėjo iš ugdymo įstaigos ir namo negrįžo. Policija vykdo vaiko paiešką.

„2023 m. gegužės 29 d., apie 13.35 val., dingo mano dukters klasiokas – pirmokas R. Pasigedo mama, atėjusi pasiimti iš Kauno „Suzuki“ progimnazijos, Šiaurės pr. 23.

Berniukas vilkėjo pilką megztuką su kapišonu, užsegamą užtrauktuku, mėlynus džinsus, buvo apsiavęs raudonus kedukus, su Hario Poterio kuprine. Ką nors pastebėję – rašykit man, skambinkite mamai arba 112“, – socialiniuose tinkluose rašė kaunietė.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (VPK), Komunikacijos skyriaus atstovė informavo, jog šis įvykis buvo fiksuotas ir pareigūnai vykdo minėto vaiko paiešką.

„Policijos pareigūnai šiandien 14.59 val. gavo pranešimą, jog iš Kauno ugdymo įstaigos išėjo 7-erių metų mažametis ir negrįžo namo. Policijos pareigūnai vykdo berniuko paiešką“, – teigė policijos atstovė.

Papildyta

Kauno apskrities VPK tą pačią dieną, 17.05 val., informavo, kad iš ugdymo įstaigos Šiaurės prospekte išėjęs ir dingęs 7-erių metų mažametis rastas gyvas ir sveikas. Berniukas rastas Kaune, Pramonės prospekte esančiame prekybos centre.

Pirmadienio vakarą pirmoko tėvai prisidėjusiems prie paieškos išplatino padėką, kurią rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA