Tūkstančiai dalijasi neįprastu pagalbos prašymu: mergaite, gal tavo vaikas panašus į manąjį? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Tūkstančiai dalijasi neįprastu pagalbos prašymu: mergaite, gal tavo vaikas panašus į manąjį?

„Facebook“ nuotr.
Dalintis:

Sausio pirmoje pusėje su Kaunu susijusiose ir nacionalinėse „Facebook“ grupėse plačiai paviešintas moters pagalbos prašymas. Įrašo autorė ieško jos sūnui vaiką prieš kelerius metus pagimdžiusios merginos ir savo biologinio anūko.

„Laukiu – atsiliepkite! Ieškau merginos Kaune, 2015-ais pagimdžiusios vaiką nuo mano sūnaus Aleksandro. Apie šį faktą sužinojau po sūnaus žūties – buvo užsiminęs draugams.

Man, deja, nesakė – gal buvo per skaudu, kad mergina ne jį pasirinko. Aleksandrui tada buvo septyniolika. Labai prašau – susisiekite su manim!

Nuotraukose – sūnus Aleksandras 2004 ir 2016 metais. Mergaite – gal tavo vaikas panašus į manąjį?“ – sausio 2 d. rašė moteris grupėje „Kauno mamytės“. Nuo to laiko daugybė žmonių pasidalijo įrašu savo profiliuose ir kitose grupėse, bet paieškos rezultatų kol kas nedavė.

Pirminį viešą socialinio tinklo įrašą rasite čia.

177
33
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.