Kaunietė nė kiek neabejoja: Panemunės šile vaikščiojo H. Daktaras (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė nė kiek neabejoja: Panemunės šile vaikščiojo H. Daktaras (papildyta)

Henrikas Daktaras / DELFI nuotr.
Dalintis:

Sekmadienio vakarą Panemunės šile kauniečiai sako pastebėję neva vaikštinėjantį Henriką Daktarą.

„Vakar, rugsėjo 26 d., apie 17.30 val. vaikštant su šeima Panemunėje, pastebėjome vyrą identišką Henrikui Daktarui (Henytei). Pats gaude žmonių žvilgsnius. Iš mūsų kompanijos, kuri ėjo skirtingu atstumu, 4-iems asmenimis pasirodė, kad matėme Henytę. Įdomu kas šis vyras. P.s ėjo dviese du draugu”, – pirmadienio rytą pranešė skaitytoja.

Moteris apgailestavo, kad nespėjo įamžinti vyro.

„Deja tai buvo momentinis prasilenkimas su šiuo asmeniu. Bet esu įsitikinus, kad nemažai žmonių jį matė, nes buvo daug žmonių, o jis pats „naglai” su tokia keista šypsenėle gaudė žmonių akių kontaktą”, – pasakojo skaitytoja.

H. Daktaras – vienas žinomiausių visų laikų Lietuvos nusikaltėlių. 2013 metų birželio 14-tą dieną Klaipėdos apygardos teismas nuteisė Henriką Daktarą kalėti iki gyvos galvos.

Papildyta rugsėjo 28 dieną 12.20 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kalėjimų departamento Komunikacijos skyriaus specialistė Irmina Frolova-Milašienė, nuteistasis H. Daktaras šiuo metu atlieka jam paskirtą laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę Pravieniškių pataisos namuose – atvirojoje kolonijoje Antrajame sektoriuje pataisos namų laikymo sąlygomis.

„Nuteistasis per paskutinius tris mėnesius iš pataisos įstaigos niekur konvojuotas nebuvo”, – teigė I. Frolova-Milašienė.

149
68
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.