Domeikavos gimnazija – protmūšio nugalėtojai | Kas vyksta Kaune

Domeikavos gimnazija – protmūšio nugalėtojai

/ KRS nuotr.

Pirmadienį Kauno rajono savivaldybėje vyko finalinis Alkoholio, tabako ir narkotikų vartojimo prevencijai skirto protmūšio etapas, kuriame dėl nugalėtojo vardo varžėsi 9 pakaunės mokyklos: Garliavos J. Lukšos, VDU Ugnės Karvelis, Raudondvario, Vilkijos, Domeikavos Karmėlavos B. Buračo, Vandžiogalos gimnazijos, A. Mitkaus ir Kulautuvos pagrindinės mokyklos.

Kad pakliūtų į finalinį etapą Kauno rajono mokyklos varžėsi ne viename protmūšio ture.

„Jūs esate žingeidūs jaunuoliai, kurie gyvenime siekia pažinti, patirti, išmokti. Tarp laivės rinktis ir atsakomybės yra labai trapi riba, tad linkiu, kad eitumėte sveiku gyvenimo keliu, išvengtumėte priklausomybių, o šiandien lai laimi geriausia komanda“, – protmūšio finalininkus pasveikino bei sėkmės linkėjo Kauno rajono mero pavaduotojas Paulius Visockas.

Moksleivius taip pat pasveikino tarybos narys, Narkotikų, alkoholio ir tabako vartojimo kontrolės komisijos pirmininkas Saulius Davainis bei Kauno rajono visuomenės sveikatos biuro direktorius Laurynas Dilys. Jie linkėjo ne tik teisingų atsakymų protmūšyje, bet ir gerų sprendimų gyvenimą, rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Finaliniame ture mokiniai turėjo įveikti 3 protmūšio etapus, kuriuos moderavo Robertas Petrauskas. Visas užduotis puikiai įvykdė ir pirmą vietą iškovojo Domeikavos gimnazijos komanda. Antrą vietą užėmė Raudondvario gimnazija, o trečią – VDU Ugnės Karvelis gimnazija.

Prizines vietas užėmusių komandų dalyviai buvo apdovanoti įsteigtas prizais – išmaniosiomis apyrankėmis, dovanų kuponais, belaidėmis ausinėmis ir rėmėjų įsteigtomis dovanomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA