Po Jessica Shy koncerto Kauno stadione sukurtas vaizdo klipas – Kas vyksta Kaune

Po Jessica Shy koncerto Kauno stadione sukurtas vaizdo klipas

Kauną drebinusio Jessica Shy koncerto atgarsiai netyla net praėjus mėnesiui po pasirodymo. Šį kartą, nepamirštamo renginio akimirkos nugulė naujame dainos „Tarp geltonų rūtų“, kurią Jessica atlieka kartu su atlikėja GJan, vaizdo klipe.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Jessica Shy koncertas futbolo stadione nugriaudėjo rugpjūčio 30 dieną.

Į didžiausią karjeroje ir pirmą šiais metais atlikėjos koncertą parduotas rekordinis bilietų skaičius – kartu su atlikėja dainavo beveik pilnas stadionas, susirinkęs iš visos Lietuvos. „Bilietai.lt“ duomenimis, tai didžiausias lietuvių atlikėjo koncertas 2024 metais.

Primename, jog iš kitų miestų į koncertą vykę muzikos entuziastai strigo milžiniškose spūstyse, kuriose praleido net po kelias valandas. Popiet prasidėjusios avarijos remontuojamoje kelio atkarpoje nuo Vilniaus link Kauno ties Rumšiškėmis spūstis siekė 10 km. Ne mažesnė susidarė ir nuo Klaipėdos link Kauno, kur ties IX-uoju fortu susidūrė du vilkikai.

Koncerto, kuriame Jessica Shy pristatė naują albumą „Sutemos“, metu skambėjo visos gerbėjų pamėgtos dainos, o ant scenos be pačios Jessicos pasirodė ir daugybė kitų svečių: įskaitant atlikėją apšildžiusius DJ Luką Mi ir „Kamanių šilelį“, ant scenos savo dainas dainavo ir Nombeko Augustė, Justinas Jarutis, GJan ir netgi Eurovizijos finale pasirodęs Silvester Belt. Vakarą vainikavo šventiniai fejerverkai.

Koncertas kiek vėliau dar labiau nuskambėjo ir dėl jo metu sugadintos Kauno futbolo stadiono vejos – ji tapo netinkama tuo metu planuotoms rungtynėms. Nors buvo tikėtasi, jog veją pavyks atgaivinti, futbolo rungtynes teko perkelti į Marijampolę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA