Kaune jau deginami ir „Bolt“ paspirtukai – Kas vyksta Kaune

Kaune jau deginami ir „Bolt“ paspirtukai papildyta

Paryčiais Šančiuose atvira liepsna degė „Bolt“ paspirtukai.

„Šančiuose, Siūlių gatvėje, ties Šančių poliklinika, apie 4 ryto tyčia padegti du „Bolt“ paspirtukai“, – trečiadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimo, kad A. Juozapavičiaus pr. ir Siūlų g. sankryžoje dega paspirtukai, ugniagesiai sulaukė apie 04.07 val.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, transporto priemonės degė atvira liepsna.

„Praeivis pranešė, kad dega paspirtukas, gaisro gesinti važiavo vienas ugniagesių automobilis“, – Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos departamento Situacijų koordinavimo skyriaus specialistas Giedrius Vaičiulis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad „Bolt“ paspirtukus piktavaliai niokoja dažnai – šių transporto priemonių rasta ir Nemune, ir šiukšlių konteineriuose.

Papildyta 13.31 val.

Padegti tyčia

Paryčiais Kaune degusių paspirtukų pirminę apžiūrą atlikusi „Bolt“ komanda įžvelgia tyčinio padegimo požymius.

„Patikrinus duomenis paaiškėjo, kad paspirtukų vidinė sistema prieš gaisrą nebuvo pažeista, taip pat užfiksuota, kad prieš gaisrą paspirtukai buvo pajudinti. Remdamiesi šiomis išvadomis priėmėme sprendimą pateikti pareiškimą policijai dėl tyčinio padegimo. Dėkojame neabejingiems kauniečiams, kurie pranešė tarnyboms apie incidentą“, – komentavo Benas Jurlovas, „Bolt“ dalijimosi paslaugų operacijų vadovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA