Daugiau detalių apie nelaimę Europos prospekte: avariją sukėlusiam vairuotojui nustatytas sunkus girtumas | Kas vyksta Kaune

Daugiau detalių apie nelaimę Europos prospekte: avariją sukėlusiam vairuotojui nustatytas sunkus girtumas

Avarija Europos pr. / Skaitytojos nuotr.

Sekmadienio popietę Europos prospekto ir J. Pabrėžos gatvės sankirtoje įvyko smarkus dviejų automobilių susidūrimas. Aiškėja, kad avarijos kaltininkas buvo visiškai girtas.

Patikslintais Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, vasario 18 dieną apie 14.00 val. Kaune, Europos pr., automobilis „Volvo“, vairuojamas neblaivaus 1976 metais gimusio vyro, kliudė automobilį „VW Passat“, vairuojamą 1998 metais gimusio vyro.

Dėl patirtų sužalojimų automobilio „Volvo“ vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą, jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,23 prom.

Į nelaimės vietą vyko ir Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, ji buvo informuota, kad po automobilio susidūrimo vienas žmogus be sąmonės. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, prispaustų žmonių automobiliuose nebuvo.

„Volvo“ vairuotojui buvo uždėtas kaklo įtvaras, nukentėjėlis buvo paguldytas ant imobilizavimo lentos ir perduotas medikams, išvežtas į gydymo įstaigą.

Anot ugniagesių, kito automobilio vairuotojas nenukentėjo. Nelaimės vietoje buvo atjungti abiejų automobilių akumuliatoriai.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ jau rašė, nelaimės liudininkai spėlioja, kad iki smarkaus susidūrimo „Volvo“ automobilis galėjo skrieti maždaug 200 km/h greičiu.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA