Barzdaskutės: 5 geriausi 2023 metų modeliai – Kas vyksta Kaune

Barzdaskutės: 5 geriausi 2023 metų modeliai

Asociatyvi / senukai.lt nuotr.

Kokybiška buitinė technika gali ženkliai palengvinti kasdienę rutiną. Ne išimtis ir asmeninė priežiūra – prižiūrėta barzda gali pagerinti jūsų išvaizdą, padidinti pasitikėjimą savimi ir pabrėžti jūsų asmenybę. Tačiau, norint pasiekti išpuoselėtą įvaizdį, reikia tinkamo įrankio – aukštos kokybės barzdaskutės. Skaitykite toliau ir sužinokite viską apie geriausius šių metų modelius!

Kodėl verta įsigyti barzdaskutę?

Jei nesate tikri, ar verta įsigyti barzdos skutimo įrenginį, verta pasidomėti barzdaskučių teikiamais privalumais. Pateikiame svarbiausius aspektus, padėsiančius apsispręsti:

* Tiksli priežiūra. Barzdaskutės pasižymi neprilygstamu tikslumu, todėl galite formuoti barzdą kaip tik norite. Geras prietaisas gali viską – nuo paprasto plaukų patrumpinimo iki aštrių linijų formavimo.

* Efektyvumas. Nuolatinis lankymasis pas kirpėją gali užimti daug laiko ir pareikalauti nemažų investicijų. Turėdami kokybišką barzdos kirpimo mašinėlę galite palaikyti barzdos formą ir ilgį neišeidami iš namų, taip sutaupydami ir laiko, ir pinigų.

* Universalumas. Modernios barzdaskutės turi daugybę nustatymų ir priedų, todėl tai universalus įrankis įvairiems barzdos stiliams formuoti – nuo trumpos iki kūrybiškų dizainų.

* Personalizavimas. Jūsų įvaizdis yra unikalus, todėl barzdaskute galite suformuoti barzdą pagal savo stilių ir pageidavimus.

Kaip išsirinkti tinkamą barzdaskutę?

Norint gražiai suformuoti barzdą, labai svarbu išsirinkti tobulą barzdaskutę. Rinkoje yra begalė pasirinkimų, todėl, prieš įsigyjant įrenginį, labai svarbu atsižvelgti į keletą veiksnių. Pateikiame išsamius patarimus, kaip išsirinkti jūsų poreikius atitinkantį modelį.

Asmeniniai poreikiai

* Barzdos ilgis. Atsižvelkite į savo barzdos ilgį ir norimą stilių. Kai kurios barzdaskutės turi reguliuojamus nustatymus įvairaus ilgio barzdai, o kitos labiau tinka konkrečių dizainų suformavimui.

* Daugiafunkciškumas. Ieškokite modelių, kuriuos galima naudoti ir kitų kūno vietų plaukelių šalinimui arba patrumpinimui.

Maitinimo šaltinis

* Maitinimo šaltinis. Šis aspektas lemia naudojimo patogumą. Laidinės barzdaskutės užtikrina nuolatinį veikimą, tačiau riboja mobilumą. O pasirinkę belaidę barzdaskutę, galėsite patogiau rūpintis asmenine priežiūra, tačiau įrenginį reikės įkrauti.

* Akumuliatoriaus veikimo laikas. Jei renkatės belaidį modelį, patikrinkite akumuliatoriaus veikimo laiką. Ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas gali užtikrinti daugiau skutimų vienu įkrovimu.

Nustatymai bei priedai

* Ilgio nustatymai. Rinkitės barzdaskutę su reguliuojamais ilgio nustatymais, kad ji tiktų skirtingiems barzdos stiliams ir ilgiams.

* Priedai. Ieškokite barzdaskučių su įvairiais priedais, pvz., specialiomis šukomis.

5 geriausios barzdaskutės 2023 metais

Galbūt jau žinote, kaip išsirinkti tinkamą barzdaskutę, tačiau neapsisprendžiate, kokį modelį pasirinkti? Pateikiame 5 populiariausius 2023 metų modelius, kurie gali padėti jums apsispręsti.

1. „Philips OneBlade QP2630/30, li-ion“

Barzdaskutė „Philips OneBlade QP2630/30, li-ion“ / senukai.lt nuotr.

„Philips OneBlade QP2630/30“ maitinamas ličio jonų akumuliatoriumi, kuris plačiai naudojamas įvairiuose prietaisuose. Dėl belaidės konstrukcijos galite naudotis prietaisu kur tik norite, nepriklausomai nuo aplinkinių elektros lizdų. Dėl šio patogumo jis puikiai tinka tiek namuose, tiek keliaujant.

Viena iš išskirtinių šio modelio ypatybių – naujoviška „OneBlade“ technologija. Dėl unikalaus dizaino ji leidžia tiksliai ir lengvai skusti barzdą ir apkirpti kraštus naudojant vieną prietaisą.

2. „Philips Series 3000 S3134/51, li-ion“

Barzdaskutė „Philips Series 3000 S3134/51, li-ion“ / senukai.lt nuotr.

Šioje barzdaskutėje galima plačiai reguliuoti skutimo nuostatas, todėl galėsite pasirinkti tikslų barzdos ilgį pagal pageidaujamą stilių. „5D Pivot & Flex“ galvutės bei „PowerCut“ peiliukų sistema leis tiksliai ir sparčiai pašalinti nepageidaujamus plaukelius, o sauso bei drėgno skutimo funkcija patiks ieškantiems universalumo.

3. „Xiaomi S500, type-c“

Barzdaskutė „Xiaomi S500, type-c“ / senukai.lt nuotr.

Šis modelis pasižymi unikaliu PPG paviršiumi, apsaugančiu nuo pirštų atspaudų, ir vandeniui bei dulkėms atspariu IPX7 korpusu, todėl prietaisą labai lengva išvalyti. Didelio našumo prietaisas užtikrina itin greitą skutimą, o nuimama galvutė leis vežiotis barzdaskutę su savimi.

4. „Braun Series 7 71-S4200cs, li-ion“

Barzdaskutė „Braun Series 7 71-S4200cs, li-ion“ / senukai.lt nuotr.

„Braun Series 7 71-S4200cs“ tiks turintiems bet kokio ilgio bei tankio barzdą – „AutoSense“ technologija automatiškai nustatys reikiamą galią pagal unikalias jūsų barzdos savybes. Jus taip pat sužavės 360° pritaikymo galimybė, leidžianti saugiai pasiekti jautriausias vietas ir padedanti išvengti įpjovimų. Be to, komplektacijoje rasite patogų įkrovimo stovą, tad nereikės rūpintis papildomais laidais.

5. „Philips S7882/55, li-ion“

Barzdaskutė „Philips S7882/55, li-ion“ / senukai.lt

Šis „SkinIQ“ technologiją turintis modelis leidžia pritaikyti prietaisą pagal jūsų odos bruožus ir tinkamai nukreipti judėjimą, tad oda liks saugi ir nepažeista. „SteelPrecision“ peiliukai užtikrins tikslų ir efektyvų skutimą, o „Wet & Dry“ technologija padės lengvai skustis duše. Geriausia šio modelio savybė – galimybė susieti skustuvą su „Philips GroomTribe“ programėle, stebinčia odos progresą.

Epiliatorius: ilgalaikis plaukelių šalinimo būdas

Moterys taip pat nuolat ieško galimybių, leidžiančių efektyviai pašalinti nepageidaujamus plaukelius. Epiliatorius yra veiksminga ir patogi alternatyva tradiciniam skutimuisi ar depiliacijai vašku. Štai kodėl verta įsigyti šį prietaisą:

* Efektyvus plaukelių šalinimas. Epiliatoriai plaukelius šalina su šaknimis, todėl rezultatai matomi ilgiau, palyginti su skutimu, kai nuskutamas tik odos paviršiuje esantis plaukelis.

* Patogumas. Epiliatoriai gali būti naudojami namuose, todėl sutaupysite laiko ir pinigų, kuriuos išleistumėte lankydamiesi grožio salone. Be to, epiliatorius galima naudoti ant sausos odos, jiems nereikia vandens ar specialaus gelio.

Barzdaskutės – nepakeičiami pagalbininkai rūpinantis savo išvaizda. Nesvarbu, ar norite švaraus skutimo, ar suformuoti norimą barzdos dizainą, šis prietaisas padės jums. Atsižvelkite į savo asmeninius poreikius ir įsigysite tai, ko jums reikia.

Domina kokybiška stambioji ir smulkioji buitinė technika? Internetinėje parduotuvėje Senukai.lt jūsų laukia modernios barzdaskutės, epiliatoriai ir kiti naudingi įrenginiai. Užsukite ir įsitikinkite!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA