Šiukšlių dėžei Šančiuose atliktas universalus remontas | Kas vyksta Kaune

Šiukšlių dėžei Šančiuose atliktas universalus remontas

Skaitytojos nuotr.

Dvejus metus Šančiuose riogsojusi sulūžusi šiukšlių dėžė po kaunietės skundų ir „Kas vyksta Kaune“ publikacijos operatyviai suremontuota. Tačiau dėl valdininkų reakcijos besiskundusi moteris turi naujų pastabų.

„Kas vyksta Kaune“ trečiadienį jau skelbė, kad sulūžusi šiukšlių dėžė, anot skaitytojos, apie porą metų stovėjo Šančiuose, Ašmenos 1-ojoje gatvėje. Kaunietė esą ne kartą kreipėsi į seniūniją ir prašė inventoriaus remonto, tačiau taip ir nebuvo išgirsta.

Kaip naujienų portalui komentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė, minėtai šiukšliadėžei buvo užsakytas remontas.

„Pastebėjus sugadintą, sulaužytą sporto ar vaikų žaidimo įrenginį, suoliuką, šiukšliadėžę ar kitą infrastruktūros objektą, inicijuojame jo remontą arba pakeitimą nauju. Informuojame, kad Jūsų minimu atveju užsakėme šios šiukšliadėžės, skirtos šunų ekskrementams surinkti, remontą“, – tikino R. Savickienė.

Dėl šiuškliadėžės nemenką vėją pakėlusi kaunietė ketvirtadienį informavo, kad ji jau „suremontuota“ klasikiniu kiekvienam auksarankiam žinomu būdu.

„Šiukšlių dėžę sutvirtino plastmasiniu užtraukėju! Matyt, čia yra tas pažadėtas remontas. Noriu pasakyti, kad situacija apgailėtina su Kauno savivalda. Beviltiškai apgailėtina. Net neįsivaizduoju, ar apskritai įmanoma kažkokiu būdu pakeisti šitą apsileidimą ir nihilizmą.

Ir tai vyksta bet kokiu klausimu, bet kokiu menkučiu ūkiniu klausimėliu. Užuot švarinę miestą, valę šaligatvius, remontavę kiemus, žolę prie takelių pjovę, stato neaiškios paskirties paminklus. Atseit, blizganti statula atstos apšepusias gatves“, – kategorišką nuomonę išreiškė kaunietė.

Tuo moters priekaištai valdininkams ir pritaikytam remonto metodui nesibaigė.

„Dvejus metus sulūžusi šiukšliadėžė buvo nepastebima. Nepranešė nei darbuotojai, kurie tą šiukšliadėžę aptarnauja, nei gyventojai, nei patys savo turto inventorizaciją darė. Tiesiog dabar pastebėjo, kai žurnalistai paklausė. Gavo pastabą ir užsakė remontą. Bet pasiektas rezultatas yra plastmasinis užtraukėjas ant sulūžusios šiukšliadėžės! Ir šitas žygdarbis dar vadinasi „remontas“, – rėžė skaitytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA