Sulūžusi šiukšlių dėžė Šančiuose kaunietei akis bado daugiau nei pora metų | Kas vyksta Kaune

Sulūžusi šiukšlių dėžė Šančiuose kaunietei akis bado daugiau nei pora metų

Sulūžusi šiukšliadėžė Šančiuose / Skaitytojos nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė kaunietės pranešimo apie Šančiuose, Ašmenos 1-ojoje g. 8, pastebėtą sulūžusią šiukšliadėžę. Anot kaunietės, sulūžusi šiukšlių dėžė stovi daugiau nei pora metų.

„Kaip Jums atrodo, koks yra protingas terminas ją suremontuoti ar pakeisti? Matyt, nėra reglamentuotas terminas ir nėra reglamentuota atsakomybė, todėl labai patogu nieko nedaryti.

O jei pabandytumėt paklausti seniūno, viešosios tvarkos specialisto ar kažko, kas tuo turėtų rūpintis, tai net neabejoju, kad sulauktumėte atsikalbinėjimo „litanijos“. Dėl sutvarkymo termino reglamentavimo, instrukcijų susirašymo nei vienas specialistas net piršto nepajudins, nes labai patogu nepersidirbti“, – pastebėjusi ilgą laiką nesutvarkomą sulūžusią šiukšliadėžę pranešė moteris.

Sulūžusi šiukšliadėžė Šančiuose / Skaitytojos nuotr.

Kaip teigia portalo skaitytoja, ši šiukšlių dėžė stovi Šančiuose, Ašmenos 1-ojoje gatvėje. Moteris praėjusiais metais skambino į seniūniją ir bandė aiškintis kam ji priklauso. Tuo metu atsiliepusi specialistė, kaip pasakoja kaunietė, nepaaiškino, kas už ką yra atsakingas, tačiau patikino, kad ruošia konteinerių užsakymo poreikį.

„Tai dabar įdomu pasidarė, ar nusipirko nauju konteinerių, ar nenusipirko? Gal vis tik remontuos? Siunčiu šituos savo klausimus Jums, nes pateikus raštu kitais klausimais užklausas į seniūniją, esu gavus tik nerišlius atsakymus, kad „užklausai suteiktas numeris“ arba, kad kažkas kažkam perduota. Jokių konkrečių, tikslių atsakymų, o kas liūdniausia – jokio rezultato (niekas nesutvarkyta ir nėra termino kada bus sutvarkyta). Žodžiu, mano manymu, gyventojui kreiptis yra beviltiška“, – liūdnai apie situaciją rašė skaitytoja.

Sulūžusi šiukšliadėžė Šančiuose / Skaitytojos nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ dėl minimos šiukšliadėžės atnaujinimo kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę. Situaciją pakomentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė.

„Pastebėjus sugadintą, sulaužytą sporto ar vaikų žaidimo įrenginį, suoliuką, šiukšliadėžę ar kitą infrastruktūros objektą, inicijuojame jo remontą arba pakeitimą nauju.

Informuojame, kad Jūsų minimu atveju užsakėme šios šiukšliadėžės, skirtos šunų ekskrementams surinkti, remontą“, – tikino R. Savickienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA