Dezinfekciniam skysčiui rado naują paskirtį: sulaikyta garbaus amžiaus moteris | Kas vyksta Kaune

Dezinfekciniam skysčiui rado naują paskirtį: sulaikyta garbaus amžiaus moteris

Kauno apskrities VPK nuotr.

Praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Jonavos rajono policijos komisariato (PK) pareigūnai Jonavos rajone aptiko didelį kiekį dezinfekcinio skysčio, iš kurio buvo galimai gaminamas nelegalus alkoholis. Policijos pareigūnai sulaikė senjorę.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime, šeštadienį, kovo 18 d., policijos pareigūnai Jonavoje sulaikė moterį (gim. 1945 m.), kuri galimai tiekė rankų dezinfekcinį skystį. Iš jo galimai buvo gaminamas etilo alkoholio skiedinys, tiektas į butą Jonavoje, Klaipėdos gatvėje, iš kurio ir vykdavo nelegali prekyba.

Tyrimo metu iš minėtai moteriai priklausančių patalpų Jonavos r., Kurmagalos k., rasta ir išimta 284 vnt. 0,5 litro talpos galimai rankų dezinfekcinio skysčio ir 3,5 litro galimai etilo alkoholio skiedinio.

Kauno apskrities VPK Jonavos rajono PK dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo atlieka ikiteisminį tyrimą pagal LR baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA