Kauniečius kviečia į apkasų žvakių liejimo maratoną | Kas vyksta Kaune

Kauniečius kviečia į apkasų žvakių liejimo maratoną

Parako nuotr.

Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami užsukti į buvusį parako sandėlį, esantį tarp Aukštųjų ir Žemųjų Šančių, ir sudalyvauti apkasų žvakių liejimo maratone.

Gruodžio 6, 7, 8 dienomis parako sandėlyje (Prancūzų g. 2, Kaunas) bus gaminamos šildančios žvakė Ukrainos kariams, kurios labai reikalingos fronte.

„Jau yra apie 4000 paruoštukų, kurios reikia užpilti vašku. Romantiška PARAKO aplinka kaip tik tokiems darbams, tai antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 12 iki 18 val. rimtas darbas. Apranga darbinė, rimta prijuostė ir prožektorius ant galvos. Šlapios servetėlės ir gera nuotaika. Norintiems galime suteikti galimybes gaminti namuose”, – rašoma renginio aprašyme.

Visų drauge išlietos žvakės Ukrainos kovotojams iškeliaus gruodžio 12 dieną.

„Dabar jau nori nenori. Indelių yra, vaško yra. Reikia suktis ir gaminti. Įsivaizduokite, visa šalis sėdi be elektros“, – atvykti ragina maratono vedėja Tatjana Narkevičienė.

Būtina registracija, ją atlikti galite čia. Daugiau apie renginį čia.

Senasis Kauno tvirtovės parako sandėlis šiais laikais atgijo kaip meninių veiklų erdvė – čia vyksta įvairūs renginiai: Joninės, edukacijos, stovyklos, ekskursijos, bendruomeniniai renginiai.

Dabar parakas traukia jaunimą ne tik dėl patogios lokacijos mieste, bet ir dėl renginių, išskirtinės erdvės ir jos pritaikymo menui – parodų eksponavimo, jaukios ir išskirtinės oazės viduryje miesto.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA