Po rekonstrukcijos palikta netvarka bado akis: gyvename kaip traukinių stotyje | Kas vyksta Kaune

Po rekonstrukcijos palikta netvarka bado akis: gyvename kaip traukinių stotyje

Skaitytojo nuotr.

Savaitės pradžioje „Kas vyksta Kaune“ pasiekė darbų kokybe Nemuno gatvėje nepatenkinto skaitytojo laiškas. Vyras pasidalijo dorai nepritvirtintų lietvamzdžių ir išpurvinto fasado nuotraukomis. Anot žmogaus, vietinius vargina ir žvangantys šulinių dangčiai.

„Štai kokią netvarką po savęs paliko „Autokausta“, baigusi renovuoti Nemuno gatvę. Bandome tartis, bet jie įžūliai mus ignoruoja ir siūlo patiems susitvarkyti paliktus nebaigtus remonto darbus. Savivaldybė kratosi bet kokios atsakomybės, neva darbus kontroliuoja „Autokaustaos“ atstovai. Padėkite!“ – antradienį kreipėsi naujienų portalo skaitytojas.

Kitą dieną jis informavo, kad gyventojai su „Autokausta“ taip pat kalbasi dėl klibančių ir triukšmą keliančių kanalizacijos dangčių problemos, nes žmonės esą gyvena kaip traukinių stotyje.

„Projekto vadovas pažadėjo atsiųsti vyrus apžiūrėti situacijos, tai laikysiu jus žinioje, o dėl fasado – minėjo, kad tai buvo ne jų darbai“, – dar vieną nusišalinimą gavo, bet jau ne toks piktas buvo skaitytojas.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare nurodė, kad Nemuno gatvės kapitalinio remonto darbai dar nėra oficialiai baigti.

„Dangas atnaujino UAB „Autokausta“, tačiau statybvietėje darbus taip pat vykdė „Kauno vandenų“, „Kauno autobusų“ ir ESO rangovai. Visoms įmonėms perduotos atsiųstos nuotraukos ir pastebėjimai. Situaciją nagrinėsime ir, gyventojų informacijai pasitvirtinus, rangovai privalės pašalinti visus trūkumus“, – patikino A. Pakalniškis.

Primename, kad apie Nemuno gatvės remontą paskelbta birželio 17 d. Nuo rugsėjo 1 d. čia atnaujintas autobusų ir troleibusų eismas, tačiau kitiems vairuotojams dar reikėjo palaukti.

Po kapitalinio remonto gatvės važiuojamoji dalis susiaurėjo nuo dviejų iki vienos eismo juostos, o likęs plotas skirtas platiems šaligatviams. Atnaujintos požeminės komunikacijos, dangos, apšvietimas, troleibusų kontaktinis tinklas, įrengtos trumpiems sustojimams skirtos vietos prie Kauno Senamiesčio progimnazijos.

Kaip įvardijo A. Pakalniškis, dangų atnaujinimo darbų kaina – apie 636 tūkst. eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA