Kaune į avariją pateko policija: atidarius duris, smarkų smūgį atlaikęs pareigūnas iškrito iš automobilio | Kas vyksta Kaune

Kaune į avariją pateko policija: atidarius duris, smarkų smūgį atlaikęs pareigūnas iškrito iš automobilio

Sekmadienio vakarą K. Petrausko gatvės ir Savanorių prospekto sankryžoje į eismo įvykį pateko policijos pareigūnų ekipažas, apgadintos trys transporto priemonės.

Vaizdais iš nelaimės vietos su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune” pasidalijo skaitytojas.

„Po avarijos matėsi, kad šalia vairuotojo sėdintis pareigūnas nukentėjo, nes iš karto po avarijos atsidarė durys ir dalinai iškrito iš automobilio ir kelias sekundes atsirėmęs rankomis į asfaltą klūpėjo. Po to išvis atsigulė ant asfalto, video aišku to nesimato, nes gulėjo po šalia stovinčio automobilio ratais, o jis švietė lempomis tiesiai į mumis, bet vaizdas kraupus”, – pasakojo eismo įvykį registratoriaus pagalba nufilmavęs skaitytojas.

Policijos departamento duomenimis, nelaimė K. Petrausko gatvės ir Savanorių pr. sankryžoje įvyko sekmadienį apie 17.55 val.

Eismo įvykio metu susidūrė automobiliai „Toyota Prius”, vairuojamas 1953 metais gimusio vyro, „Mercedes Benz Classe C”, vairuojamas 1982 gimusios moters, ir su įjungtais garso bei šviesos signalais važiavęs tarnybinis policijos automobilis „VW Transporter”, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto Kauno apskr. VPK pareigūno (g. 1992 m.).

Per eismo įvykį sužalotas tarnybos metu uniformuotas Kauno apskr. VPK pareigūnas (g. 1998 m), kuris, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Aplinkybės tikslinamos.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad minėtoje sankryžoje į eismo įvykį pareigūnai pateko antrąkart. Panašus smarkus susidūrimas fiksuotas 2018-ųjų gruodį.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA