Savanorių prospekte policijos ekipažas rėžėsi į kitą automobilį | Kas vyksta Kaune

Savanorių prospekte policijos ekipažas rėžėsi į kitą automobilį

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nors šeštadienio vakaras Kaune buvo kupinas eglutės įžiebimo šventės paskleisto džiaugsmo bei kalėdinės nuotaikos, neišvengta ir nelaimių. Po 22 val. automobilių nuolaužos pažiro vienoje Savanorių prospekto sankryžų – avarijoje sudalyvavo policijos ekipažas.

Policijos ir kito lengvojo automobilio susidūrimas įvyko Savanorių prospekto ir Utenos gatvės sankryžoje. Smūgis buvo stiprus – visiškai sumaitotas pareigūnų „Dacia“ priekis, apynaujui „Volkswagen“ sudaužytas kairysis šonas.

Kaip pasakojo įvykio liudininkais tapę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, „Volkswagen“ vairuotojas sankryžą kirto degant žaliam šviesoforo signalui, kai į automobilį trenkėsi policijos ekipažas įjungtais švyturėliais.

„Važiavau priešais, smūgis buvo labai stiprus. Kiek mačiau, iš šalutinės gatvės degant raudonam šviesoforo signalui į sankryžą įlėkęs pareigūnų automobilis net nepristabdė. Pats mašinoje net neišgirdau, kad jie atvažiuoja…“ – prisiminė Tomas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie eismo įvykį, kuriame sudalyvavo policijos ekipažas, gautas šeštadienį, 22.15 val.

Avarijos metu žmonės sužaloti nebuvo, abu vairuotojai blaivūs. Budėtojo teigimu, pareigūnai važiavo į iškvietimą. Kas kaltas dėl eismo įvykio, kol kas nurodyti pašnekovas negalėjo – policija atlieka tyrimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA