Visą dieną vykdytos kūdikio paieškos buvo nesėkmingos | Kas vyksta Kaune

Visą dieną vykdytos kūdikio paieškos buvo nesėkmingos

Kas vyksta Kaune, DELFI inf. 2022/09/11 21:33
D. Biržiečio nuotr.

Šeštadienį Kauną sukrėtus jaunos mamos mirčiai, sekmadienį tęstos vos kelių dienų kūdikio, su kuriuo moteris išėjo iš namų šeštadienį po vidurnakčio, paieška. Nors vaikelio visą dieną ieškojo policijos ir ugniagesių pajėgos, jo rasti vis dar nepavyko.

Kaip skelbė „Kas vyksta Kaune“, kūdikio paiešką Nemuno upėje ties Trijų mergelių tiltu ugniagesiai gelbėtojai atnaujino 8.13 val. Paaiškėjo, kad šeštadienį, 19.15 val., upėje taip pat rastas vaikiškas rankšluostukas, kuris perduotas policijai.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) šiandien „Delfi“ informavo, kad įvykio vietoje, ties Trijų mergelių tiltu, nuo 7-8 val. policijos pareigūnai tęsė naujagimio paiešką: kėlė droną, naršė Panemunės šilą ir apylinkes su kinologų šunimis ir keturračiais.

9.03 val. prie paieškos prisijungė gelbėtojai-narai, Nemune ieškoję kūdikio kūno. Įvykio vietoje visą dietą dirbo gausios gelbėtojų ir pareigūnų pajėgos, tačiau iki šiol rasi kūdikio nepavyko.

Primename, kad šeštadienį policijos prašymą padėti Nemune ieškant dingusios moters su kūdikiu ugniagesiai gavo 12.45 val. Moters kūnas viduryje upės rastas 14.11 val. – parplukdžius palaikus į krantą ir perdavus policijos pareigūnams, tęsta mirusiosios kūdikio paieška.

Apie 1995 m. gimusios R. K. ir jos penkių dienų naujagimio paiešką Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) paviešino šeštadienį, 13.25 val. Moteris su kūdikiu iš namų Biržiškų gatvėje išėjo rugsėjo 10 d., apie 00.30 val.

Intensyvi dingusiųjų paieška Panemunės šile ir Nemune tą pačią dieną davė vaisių, tačiau vaikelio likimas iki šiol nežinomas. Paieškos darbai upėje vakar buvo nutraukti sutemus, apie 20 val., ir pratęstos sekmadienį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA