Kol Kalniečių juodajame taške vyksta linksmybės, kaimynai šiurpsta nuo vaizdų | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kol Kalniečių juodajame taške vyksta linksmybės, kaimynai šiurpsta nuo vaizdų

Baras Purienų g. / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis, kuriam pabodo kaimynų įrengtame bare girdimas triukšmas bei matomas vaizdas. Anot vyro, niekas nesiruošia šio reikalo sutvarkyti. 

„Mes jau daug metų kenčiame nuo kaimynų keliamo triukšmo. Jie įkūrė savo kieme barą adresu Purienų g. 6. Ten rankasi asocialūs asmenys, triukšmauja, keikiasi, išėję šlapinasi, kritinėje būklėje net voliojasi. Nei miesto valdžia, nei policija to taško netvarko“, – apie ilgai besitęsiančią situaciją komentavo skaitytojas.

Apie tai, kiek policija yra gavusi iškvietimų ir nusiskundimų dėl šio baro, pakomentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė.

„Nuo sausio 1 d. iki rugpjūčio 1 d. gauti trys pranešimai, kurie susiję su minimu adresu. Birželio 29 d. apie 22.45 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Purienų g., triukšmaujama, vyksta muštynės. Nuvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog pranešimas nepasitvirtino.

Birželio 30 d. apie 00.05 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Purienų g., sklinda garsi muzika. Nuvykus į įvykio vietą policijos pareigūnai įspėjo maitinimo įstaigos, iš kurios sklido muzika, savininką. Muzika buvo išjungta, o įstaigoje buvę žmonės išsiskirstė.

Liepos 17 d. apie 22.15 val. atvykę policijos pareigūnai dėl keliamo triukšmo įspėjo prie įstaigos lauke sėdėjusius asmenis ir šie išsiskirstė.

Visais minimais atvejais pareiškėjai nerašė pareiškimų“, – tvirtino R. Zarauskienė.

42
28
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.