P. Jankūnas ant parketo Eurolygoje žengia paskutinį kartą | Kas vyksta Kaune

P. Jankūnas ant parketo Eurolygoje žengia paskutinį kartą „Crvena Zvezda“ neišdrįso paimti plakato

Kas vyksta Kaune, DELFI 2022/04/03 19:06
„Žalgiris“ – „Crvena zvezda“ / DELFI nuotr.

Net 19 sezonų Eurolygoje kovojęs Paulius Jankūnas šį sekmadienio vakarą tai daro paskutinį kartą. 392-ąsias savo rungtynes Eurolygoje ilgametis Kauno „Žalgirio” kapitonas, sukaupęs 3228 taškus ir 2003 atkovotus kamuolius, pradeda prieš Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Žalgiris“ į paskutinį šio sezono mačą Eurolygoje stoja be šonkaulių sumušimą patyrusio Joffrey Lauvergne’o ir traumuoto Janio Strelnieko. Svečiams iš Serbijos nepadės Branko Lazičius, Austinas Hollinsas ir Maikas Zirbesas.

Priešingai nei paskutinę lygos vietą užimantiems žalgiriečiams, 11-ąją vietą užimantiems „Crvena zvezda“ krepšininkams tai nėra paskutinis sezono Eurolygos mačas – penktadienį jie dar sužais su Stambulo „Anadolu Efes“.

Papildyta 19.20 val.

Neišdrįso paimti į rankas Ukrainą palaikančio plakato

Belgrado komanda Kaune garsiai nušvilpta dėl sprendimo nelaikyti plakato „Sustabdykite karą“, o P. Jankūnas paskutines savo karjeros rungtynes pradėjo nuo atsarginių suolelio.

„Žalgiris“ – „Crvena zvezda“ / DELFI nuotr.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad prieš mačą „Žalgirio“ legendą pasveikino ryškiausios Eurolygos žvaigždės bei buvę P. Jankūno komandos draugai.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA