Išreikšti palaikymą Ukrainai kviečia ir „Žalgirio“ sirgaliai: paskutiniai įvykiai nepalieka abejingų | Kas vyksta Kaune

Išreikšti palaikymą Ukrainai kviečia ir „Žalgirio“ sirgaliai: paskutiniai įvykiai nepalieka abejingų tiesioginė transliacija portale „Kas vyksta Kaune“ nuo 18 val.

„Green White Boys“ "Facebook" nuotr.

Kauno „Žalgiris“ po savaitės pertraukos grįžta į Eurolygos kovas, kur „Žalgirio“ arenoje šiandien priims Madrido „Real“. Prieš pat rungtynes žaliai baltų sirgaliai „Green White Boys“ kviečia į palaikymo akciją Ukrainai. Tiesioginę transliaciją iš Vienybės aikštės bus galima išvysti portale „Kas vyksta Kaune“ nuo 18 val.

Žaliai baltų sirgaliai šiandien kviečia visus į Vienybės aikštę, kur vyks palaikymo akcija Ukrainai, o po jos – kartu keliauti į „Žalgirio“ areną stebėti rungtynių.

„Paskutinių dienų įvykiai susiję su Ukraina nepalieka abejingų. Šiuo sudėtingu laikotarpiu išreiškiame palaikymą Ukrainos tautai, kovoje už savo valstybės suverenitetą ir teritorinį vientisumą!“, – savo socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi „Green White Boys“.

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog speciali palaikymo akcija vyks šiandien 18 val. Vienybės aikštėje.

Organizatoriai prašo dalyvius atsinešti Lietuvos ir Ukrainos vėliavas bei žibintuvėlius. Renginio metu vyks muzikiniai pasirodymai, kuriuos atliks Flash Voyage, Gebrasi, Hiperbolė Tribute ir Žalvarinis.

Daugiau apie renginį čia.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA