Tvarumas kauniečių namuose – tęsiasi nemokamų renginių ciklas „Tvarių namų akademija“ - Kas vyksta Kaune

Tvarumas kauniečių namuose – tęsiasi nemokamų renginių ciklas „Tvarių namų akademija“

Vienas svarbiausių pastarųjų metų globalių siekių – imtis pokyčių, leisiančių išsaugoti mus supančią aplinką ateities kartoms. Aplinkos apsaugos specialistai, politikos formuotojai ir visuomenininkai vieningai sutinka, jog pokyčiai turi atkeliauti ne tik į didžiųjų kompanijų būstines, bet ir į kiekvieno atsakingo gyventojo namus. Žengiant koja kojon su pasauliu, Kauno miesto visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius puoselėti tvarumo vertybes ir dalyvauti nemokamuose „Tvarių namų akademijos“ renginiuose.

Pirmieji nemokamo renginių ciklo „Tvarių namų akademija“ susitikimai startavo dar praėjusių metų gruodį. Sulaukus kauniečių susidomėjimo, Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras pristatė ir dar dvi naujas temas vasariui. Tai – „Tvari spinta. Kaip tapti atsakingu mados vartotoju?“.

„Kiekvieno mūsų įpročiai palieka pėdsaką aplinkoje, kurioje gyvename. Siekdami saugoti gamtą bei žemės resursus, visų pirma turime persvarstyti savo elgseną – pirkimo, vartojimo bei judėjimo įpročius. Norime padėti kauniečiams siekti šių tikslų ir į savo namus įnešti daugiau tvarumo, tad kviečiame įsitraukti į nemokamas, savo sričių profesionalų vedamas „Tvarių namų akademijos“ veiklas dar šį vasarį“, – sako Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Jūratė Jackytė.

„Tvarių namų akademija” / Organizatorių nuotr.

Vasario 22 ir 24 dienomis Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuoja renginius tema „Tvari spinta. Kaip tapti atsakingu mados vartotoju?“, kuriuos ves atsakingos mados tinklaraštininkė, įvaizdžio formuotoja Kristina Purytė.

Stilistė ne tik pasidalins aktualiais patarimais, kaip atsakingai rinktis drabužius, kaip juos prižiūrėti, kaip išmokti skaityti drabužių etiketes, bet taip pat pakvies įsitraukti į praktinę užduotį – atlikti savo spintos reviziją.

Abu renginiai yra nemokami ir vyks gyvai aukščiau nurodytomis datomis nuo 17.30 iki 20.00 val. „Come In“ studijoje, adresu Drobės g. 62-314, Kaunas.

Žmonių kiekis ribotas, tad būtina išankstinė registracija. Į renginius užsiregistruoti galima spustelėjus ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA