Kauno pilies žiedas toliau skaičiuoja aukas | Kas vyksta Kaune

Kauno pilies žiedas toliau skaičiuoja aukas

Sekmadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė vaizdo įrašas, kuriame – neatsargaus skrydžio link Kauno plies žiedo pasekmės. Posūkyje automobilio nesuvaldęs vairuotojas rėžėsi į stulpą, o atvykę pareigūnai nustatė, kad asmuo už vairo sėdo gerokai įkaušęs.

Redakcijos gautoje vaizdo medžiagoje Kauno pilies žiedinėje sankryžoje, atvažiuojant nuo P. Vileišio (Vilijampolės) tilto matyti stovintys trys policijos ekipažai ir ugniagesių automobilis, į stulpą atsitrenkusi gerokai apgadinta „Opel Astra“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad sekmadienio paryčiais, 4.48 val., gautas pranešimas apie minėtos markės automobilį, įsirėžusį į troleibusų kontaktinio tinklo stulpą.

Vairuotojui nustatytas 1,91 prom. girtumas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonių vairavimo išgėrus. Už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Pareigūnas pridėjo, kad žmonės nelaimės metu nenukentėjo.

Primename, kad labai panašiomis aplinkybėmis toje pačioje vietoje avarija įvyko 2020-ųjų gegužę. Tąkart mažyčiu „Peugeot“ važiavusi linksma kompanija ant tilto taip pat nepristabdė, „nuskynė“ kelio ženklą ir įlėkė į žiedą kliudydama raitelio skulptūrą.

Pabėrę automobilio detalių, tuoj po smūgio išsibarstė ir draugužiai, bet pareigūnai netrukus nustatė, kas vairavo „Peugeot“ ir pristatė asmenį kraujo tyrimui dėl blaivumo atlikti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA