Kauno rajonas sureagavo į gyventojų raudas – technika jau dirba | Kas vyksta Kaune

Kauno rajonas sureagavo į gyventojų raudas – technika jau dirba

/ KRS nuotr.

Užliedžių seniūnijoje dėl didelio transporto intensyvumo žvyrkeliuose bei nuolatinių oro sąlygų pokyčių susiformavo didelės duobės, todėl šią savaitę prasidėjo duobių lyginimo darbai.

Prieš kelias dienas Užliedžių gatvėmis piktinosi ten gyvenantis skaitytojas, teigdamas, kad gatvės faktiškai nepravažiuojamos, o tenkant važiuoti kai kuriomis gatvėmis yra laužomi automobiliai. Panašu, kad po pasipiktinimo sureagavo Kauno rajono atstovai ir ėmesi atitinkamų veiksmų, jog problema būtų išspręsta.

Darbai bus atliekami Užliedžių kaime Žvalgų g., Vijūkų kaime Šviesos ir Šilagirio gatvėse, Romainių Kaimelės kaime Romainiškių g.

„Užliedžių seniūnijos kelius ir žvyrkelius nuolat remontuojame, tvarkome ir prižiūrime. Greideriavimo ir duobių lyginimo darbai tiek žiemą, tiek vasarą vykdomi pagal poreikį, bet prieš atliekant darbus visada yra atsižvelgiama į oro sąlygas“, – sakė Užliedžių seniūnijos specialistė Žaneta Žiobaitė.

Žvyrkelių lyginimo darbai vykdomi turima Užliedžių seniūnijos technika, o žvyras ir žvyro atvežimas seniūnijai kainuos daugiau kaip 2 tūkst. Eur.

Darbus planuojama pabaigti šią savaitę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA