Pykčio strėlių dėl gatvių negaili ir Kauno rajono gyventojas: visi esame pamiršti | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pykčio strėlių dėl gatvių negaili ir Kauno rajono gyventojas: visi esame pamiršti

Gatvė Užliedžiuose / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Netrukus bus galima rinkti baisiausią Kauno miesto bei rajono gatvę. „Linksmaisiais” kalneliais konkuruoja ir Užliedžiai, Kauno rajono gyventojas dalijasi liūdna kasdienybe.

„Gyvenu Kauno rajone, Užliedžių kaime. Kiekvieną dieną net po keletą kartų tenka važiuoti Žvalgų gatve, kuri šiuo metu yra beveik nepravažiuojama, automobiliai nuolatos gadinami. Kauno rajono savivaldybė bei Užliedžių kaimo seniūnas gatve žiemos metu visiškai nesirūpina.

Šia gatve važiuoja nemaža dalis Užliedžių kaimo gyventojų. Norint patekti į Pienių gatvėje esančius namus, šios gatvės galima išvengti padarius 5 kilometrų apvažiavimą, tačiau, ką daryt tiems, kurių namai stovi Žvalgų gatvėje? Visi esame pamiršti. Labai liūdna dėl tokio Užliedžių kaimo seniūno aplaidumo”, – apie kasdienybę pasakojo skaitytojas.

27
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.