Ant Milikonių kalno – ratų keitimo „vakarėlis“ | Kas vyksta Kaune

Ant Milikonių kalno – ratų keitimo „vakarėlis“

Per staigų atlydį Kaune atsivėrus galybei duobių, keli vairuotojai pirmadienio vakarą pakliuvo į žabangas. Eismas trinka kylant į Šilainius Linkuvos gatve. Portalo žiniomis, čia driekiasi ratus keičiančių kauniečių eilė, vietoje dirba pareigūnai.

Žinia apie duobių spąstuose nukentėjusius vairuotojus „Kas vyksta Kaune“ pasiekė apie 17.15 val. Šiuo laiku Milikonių kalną blokavo keturių sustojusių automobilių eilė.

Saugotis netrukus paragino ir „Kas vyksta Kaune“ grupės nariai, patikslinę, kad ratus keičiasi jau penki žmonės. Anot vairuotojų, kylant į kalną tenka nardyti tarp gausybės duobių – viena itin didelė tyko ties posūkiu į Apuolės gatvę, kita kiek aukščiau.

Dar po keliolikos minučių čia jau dirbo pareigūnų ekipažas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja portalui nurodė, kad dėl duobėje sugadintų ratų 17.10 val. gautas vienas pranešimas.

Pareigūnai fiksuoja įvykio aplinkybes, apie duobę informuoti kelininkai.

Primename, kad daugybę naujų duobių kauniečiai pastebėjo pastarosiomis dienomis smarkiai atšilus orui. Ne vienas ratus keitė H. ir O. Minkovskių gatvėje, dideli nelygumai atsivėrė Panerių gatvėje. Daugiau apie vairuotojų negandas skaitykite čia.

Tuo metu pirmadienį atlydžio vanduo smarkiai paplovė Amalių tunelio šlaitą, skaitytojas nerimavo, ar tokia nuošliauža nepakenks geležinkelio bėgiams. Vaizdo įrašą iš šios vietos galite peržiūrėti čia.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA