Didžiojo SEL koncerto metu prie „Žalgirio“ arenos prireikė ugniagesių pagalbos | Kas vyksta Kaune

Didžiojo SEL koncerto metu prie „Žalgirio“ arenos prireikė ugniagesių pagalbos

Skaitytojų nuotr.

Šeštadienį rekordinio dydžio minias šiais metais į „Žalgirio“ areną pritraukęs SEL koncertas buvo pažymėtas ne tik įspūdingu muzikiniu ir technologinių sprendimų šou, bet ir į arenos automobilių stovėjimo aikštelę atlėkusiais ugniagesiais.

Vėlų Kalėdų vakarą portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip ugniagesiai bando užgesinti „Mercedes-Benz“ automobilį.

Kaip nurodoma Kauno ugniagesių suvestinėje, 22:54 val. buvo gautas pranešimas iš policijos pareigūnų, kad dega lengvasis automobilis. Iš po „Mercedes-Benz“ automobilio variklio dangčio veržėsi dūmai. Apdegė variklio skyrius, termiškai paveiktas variklio dangtis, atjungtas akumuliatorius.

Incidento aplinkybės tiriamos.

Primename, kad grandiozinis SEL koncertas „Žalgirio“ arenoje susilaukė itin didelio populiarumo – tai buvo didžiausias arenos renginys šiais metais.

„Mes labai džiaugiamės ir dėkojame visiems SEL fanams kurie bus koncerte. Mane šiandien informavo, kad šiais metais mūsų koncertas „Žalgirio“ arenoje bus rekordinis, tiek žmonių nesilankė jokiame čia vykusiame renginyje ar sporto rungtynėse. Tai įkvepia ir skatina dar labiau tobulėti“, – prieš koncertą kalbėjo E. Dragūnas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA