Koncertui besirengiantis Selas: tai bus didžiausias renginys sausakimšoje „Žalgirio” arenoje | Kas vyksta Kaune

Koncertui besirengiantis Selas: tai bus didžiausias renginys sausakimšoje „Žalgirio” arenoje

delfi.lt 2021/12/24 12:32
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau šį šeštadienį (gruodžio 25 d.) grupė SEL surengs didžiausią metų koncertą, kuris įvyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Likus dienai iki koncerto, grupės lyderis Egidijus Dragūnas atskleidė daugiau detalių, ką pamatys arenoje susirinkę žiūrovai.

„Pirmiausiai noriu visus pasveikinti su didžiausiomis metų šventėmis. Visus kviečiu šeštadienio vakarą praleisti ne prie stalo, o didžiausiame metų vakarėlyje su tūkstančiais gerai nusiteikusių draugų. Jūs ateikite į mūsų koncertą, o mes užtikrinsime šou, kokio tikrai ilgai nepamiršite. Geriausią nuotaiką garantuoju asmeniškai“ – kviesdamas į koncertą Žalgirio arenoje sakė Egidijus Dragūnas.

Grupė SEL – vienintelė Lietuvoje, kuri sugeba į savo koncertus sukviesti minias gerbėjų. Taip bus ir šį kartą, jau dabar yra žinoma, kad „Žalgirio“ arena bus pilnutėlė, ir tai bus didžiausias renginys šiais metais vykęs šioje arenoje.

„Mes labai džiaugiamės ir dėkojame visiems SEL fanams kurie bus koncerte. Mane šiandien informavo, kad šiais metais mūsų koncertas „Žalgirio“ arenoje bus rekordinis, tiek žmonių nesilankė jokiame čia vykusiame renginyje ar sporto rungtynėse. Tai įkvepia ir skatina dar labiau tobulėti“, – džiaugėsi E. Dragūnas.

Jau anksčiau buvo minėta, kad koncertą pradės, ir publiką apšildys vienas žinomiausiu Lietuvos didžėjų – Jovani. Koncerte kartu su SEL į sceną lips ir dainos „Nieko verta“ bendraatlikėjas Donatas Montvydas.

Tai ne vienintelis svečias kuris pasirodys scenoje. Žiūrovų koncerte laukia išskirtinė staigmena: į scena žengs ir bendra dainą atliks viena iš žinomiausiu jaunosios kartos grupių.

Kas yra ši grupė, sužinos tik tie, kurie atvyks į koncertą. Koncerto metu skambės ne tik žinomiausios grupės dainos, bet ir kelios naujos dainos iš greitai pasirodysiančio naujo grupės SEL albumo „Įmanoma“.

Kaip ir visada didžiausią dėmesį SEL’as skiria technikai, tad šių metų finalinis grupės koncertas bus prisotintas daugybe naujausiu technologinių sprendimų. Akis žavės įspūdingi šviesų sprendimai, o ausis pamalonins tobulas garsas, kurį užtikrins pirmą kartą Lietuvoje naudojama garso technika.

SEL’as informuoja, kad durys į „Žalgirio“ arena bus atidarytos jau 18.30 val. Jis kviečia grupės gerbėjus atvykti kuo anksčiau, kad nesusidarytų spūstys prie patikros punktų ir visi į koncertą patektų iki jo pradžios.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA