Lietuvos policijos autoparką papildė 10 nežymėtų automobilių | Kas vyksta Kaune

Lietuvos policijos autoparką papildė 10 nežymėtų automobilių

Nežymėti policijos „Renault Megane“ / Lietuvos policijos nuotr.

Apie policijos autoparko papildymą vis pranešantys pareigūnai antradienį skelbia dar vieną žinią – į Lietuvos kelius išriedės 10 naujų nežymėtų automobilių.

„Policijos automobilių parką papildė dar 10 nežymėtų automobilių – šį kartą „Renault Megane”, – antradienio vidurdienį „Facebook” puslapyje pranešė Lietuvos policija.

Apie tai, kad į Lietuvos kelius išriedės dar daugiau automobilių Lietuvos policija užsiminė spalio pradžioje, socialiniuose tinkluose pradėjus sklisti informacijai apie galimai naują nežymėtą 5 serijos „BMW” policijos automobilį.

„Jeigu jau klausiate, tai galime patvirtinti, kad artimiausiu metu keliuose pradės dirbti dar daugiau nežymėtų policijos automobilių. Bet kokiu atveju, prieš išvažiuojant jiems dirbti į kelius, visuomenė apie tai bus informuota.

P.S. Iš anksto atsakome smalsiems komentatoriams – lėšos jiems įsigyti skirtos ne iš surinktų baudų, nes sumokėtos baudos patenka ne į policijos, o į valstybės biudžetą“, – tąkart šmaikščiai teigė policijos atstovai.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad vėliau spalį Lietuvos Kelių policijos tarnyba (LKPT) iš elektromobilių pardavėjo „eDOW“ pasiskolino ir elektrinį „Tesla Model 3“. Visgi per mėnesį laiko patikrinę, kaip šis automobilis tinka tarnybai, „Tesla Model 3“ buvo grąžintas pardavėjui atgal. Pareigūnai neslėpė, kad nors važinėtis elektra pigiau, kilo ir iššūkių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA