Į Lietuvos gatves išriedės naujas nežymėtas policijos „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Į Lietuvos gatves išriedės naujas nežymėtas policijos „BMW“ atnaujinta

„Reidas Official“ nuotr.

Socialiniuose tinkluose pradėjus sklisti informacijai apie galimai naują nežymėtą policijos automobilį, žinią patvirtino ir patys pareigūnai. Lietuvos keliuose netrukus pradės patruliuoti naujas galingas 5 serijos „BMW”.

Pirmasis apie nežymėtą naująjį policijos automobilį informavo „Reidas Official“, anot portalo, naujo policijos automobilio nuotrauka buvo paviešinta susirašinėjimo platformoje „Telegram”. Abejonių, kad automobilis „BMW” gali priklausyti policijai, nekilo, mat šalia automobilio užfiksuotas ir uniformuotas pareigūnas.

Šią informaciją LRT.lt portalui patvirtino Lietuvos kelių policijos tarnybos Administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus vyriausiasis specialistas Renatas Siaurusaitis. Jo teigimu, minėtas „BMW” iš tiesų priklauso Lietuvos policijos autoparkui ir šiuo metu yra ruošiamas darbui keliuose.

LRT.lt duomenimis, tokių nežymėtų automobilių bus ne vienas, tačiau tikslios detalės apie atsinaujinusį policijos autoparką visuomenei bus pristatytos po kelių mėnesių.

Vėliau apie naująjį automobilį socialiniame tinkle „Facebook” pasisakė ir „Lietuvos policija”.

„Jeigu jau klausiate, tai galime patvirtinti, kad artimiausiu metu keliuose pradės dirbti dar daugiau nežymėtų policijos automobilių. Bet kokiu atveju, prieš išvažiuojant jiems dirbti į kelius, visuomenė apie tai bus informuota.

P.S. Iš anksto atsakome smalsiems komentatoriams – lėšos jiems įsigyti skirtos ne iš surinktų baudų, nes sumokėtos baudos patenka ne į policijos, o į valstybės biudžetą“, – šmaikščiai situaciją patvirtino ir policijos atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA