Nuvertęs elektros stulpą „BMW” vairuotojas automobilį paliko įmontuotą tvoroje | Kas vyksta Kaune

Nuvertęs elektros stulpą „BMW” vairuotojas automobilį paliko įmontuotą tvoroje papildyta

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Šilainių gyventojus budino cypiančių padangų garsas ir smūgis į gyvenamą teritoriją apjuosusią tvorą. Kliudęs kelis elektros stulpus ir vieną jų nuvertęs, „BMW” automobilio vairuotojas pasišalino, eismo įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.

„Kaunas, 1.30 val. Žemaičių plentas. „BMW”. Po ilgo padangų cypimo, išversta tvora ir nuversti 3 elektros stulpai. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Numeriai automobilio vokiški. Sužeistųjų įvykio vietoje nebuvo. Viskas gerai, kas laimingai baigiasi”, – naktį informacija dalijosi eismo įvykio liudininkai.

Minėtas sumaitotas „BMW” automobilis penktadienio rytą vis dar stovi Žemaičių plente.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė žiniasklaidai Odeta Vaitkevičienė, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Žemaičių pl. automobilis „BMW” kliudė keletą elektros stulpų ir tvorą. Policijos duomenimis, nugriuvęs stulpas apgadino ir greta stovėjusį „Nissan Navara” automobilį.

Anot O. Vaitkevičienės, automobiliu važiavę asmenys pasišalino. Pareigūnai tikslina eismo įvykio aplinkybes, renka medžiagą ir aiškinasi, kas vairavo „BMW” automobilį.

Papildyta 08.44 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas apie nelaimę ugniagesius pasiekė apie 1.32 val.

Avarija Žemaičių plente / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

„Gautas pranešimas, kad automobilis atsitrenkė į apšvietimo stulpą, ar yra sužeistų žmonių – nemato. Į apšvietimo stulpą buvo atsitrenkęs lengvasis automobilis „BMW” (registruotas Vokietijoje), žmonių viduje nebuvo, liudininkų teigimu, pasišalino iš įvykio vietos. Atjungtas automobilio akumuliatorius, nuo važiuojamosios kelio dalies patraukti 3 nuvirtę apšvietimo stulpai, nušluota kelio danga”, – praneša PAGD.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA