Sušių meistras atskleidė, kokius sušius kauniečiai mėgsta labiausiai. Iš Japonijos kilę suši – tiek karštuoju, tiek šaltuoju metų laiku savo populiarumo pozicijų tarp skirtingo amžiaus gyventojų neužleidžiantys patiekalai. Tiesa, Kaune įsikūrusių „Broliai Juodvarniai“ užkandinių suši meistras atskleidė, jog bene labiausiai kauniečiai vertina ne tradicinius „Philadelphia“ ar „California“ sušius, o sotumu išsiskiriančias karštųjų suši variacijas.
„Pastebime, kad tarp mėgstamiausių kauniečių pasirinkimų yra karštieji, traškia plutele padengti suši. Klientai noriai renkasi keptus sušius su tunu, lašiša, unguriu, krevete ar jų derinius. Ypač – sugrįžtant rudeniškiems, žvarbesniems orams. Įvertinę šiuos klientų pomėgius, jiems pristatėme ir kitą įdomybę – karštuosius, sotumu išsiskiriančius suši burito su vištiena, „Wakame“ salotomis ar krevetėmis. Džiaugiamės matydami, jog mūsų sprendimas klientų buvo sutiktas entuziastingai“, – sako „Broliai Juodvarniai“ suši meistras.
Plataus suši asortimento bei gastronominių įdomybių ieškantys kauniečiai „Brolių Juodvarnių“ užkandinėse gali išbandyti netoli 70 skirtingų patiekalų ir užkandžių. Suši meistrai klientams siūlo tiek tradicinius, visiems puikiai pažįstamus sušius, tiek ypatingo skonio keptuosius sušius bei suši rinkinius.
Augant klientų lūkesčiams, „Broliai Juodvarniai“ pristatė beveik 20 skirtingų meniu naujienų. Vos per kelias savaites tarp klientų top‘ais tapo „Wakame“ jūros dumblių salotos su shiitake grybais ir traškios, keptos, skirtingų paniruočių krevetės „Torpedo“ ir „Noodles“.
Akcentuoja šviežumą
„Broliai Juodvarniai“ suši meistras pažymi, jog siekiant pagaminti gardžius sušius, vien tinkamai pasirinkti produktus bei suderinti jų skonius – nepakanka.
„Vienas svarbiausių veiksnių, norint klientą džiuginti tik aukščiausia kokybe išsiskiriančiais sušiais yra šviežumas. Dėl šios priežasties visi pas mus užsakomi patiekalai yra gaminami realiu laiku, be išankstinių paruoštukų. Kartu siekiame, kad mėgstamus skonius atrastų visi klientai, nepriklausomai nuo individualių pomėgių ar poreikių. Dėl šios priežasties, meniu gausu skirtingo tipo derinių, tinkamų net ir vegetarams. Visada lanksčiai derinamės prie lankytojų norų ir, esant poreikiui, galime sukomplektuoti asmeninius kliento suši rinkinius ar padėklus, kurių įprastinėje meniu pasiūloje nėra“, – sako suši meistras.
Ieškantys naujų suši skonių, išbandyti „Broliai Juodvarniai“ meniu gali dvejose skirtingose vietose Kaune – Šilainiuose (Žemaičių pl. 11A) ir Dainavoje (V. Krėvės pr. 11A). Taip pat sušius galima užsisakyti ir išsinešimui ar su pristatymu į nurodytą vietą per „Wolt“ ir „Bolt“ mobiliąsias programėles. Didesnius šventinius užsakymus „Brolių Juodvarnių“ komanda nurodytu adresu gali pristatyti ir patys.
Sužinoti daugiau apie „Broliai Juodvarniai“ suši meniu galima spustelėjus ČIA, o atlikti išankstinį užsakymą – telefonu +37067465950 (Šilainiai) arba +37067466126 (Dainava).
Pristato ir kitas naujienas
„Broliai Juodvarniai“ užkandinėse lankytojai gali užsisakyti ne tik savo mėgstamų sušių, bet ir paskanauti įvairių rūšių kebabų. Kauniečių jau pamėgtą „Brolių Juodvarnių“ kebabų meniu šį sezoną papildė dešimtys skirtingų naujienų.
„Užkandinėse apsilankiusius klientus pasitinka daugybė naujų skonių. Ryškiausios jų – „Meksikietiškas“ kebabas su pupelėmis ir aštriais traškučiais, „Amerikietiškas“ – su kukurūzais ir traškučiais, „Sveikuolių“ kebabas su vištiena ir fetos sūriu, krevetės „Filo“ tešloje, sūrių užkandžių rinkiniai, šeimos rinkinys skirtas keturiems asmenims, apie 30 rūšių įvairių kitų užkandžių. Dabar pats laikas paragauti skanių naujienų, nes iki spalio 4 d. perkant „Amerikietišką“ arba „Meksikietišką“ kebabą bus taikoma 50 proc. nuolaida“, – naujienas pristato „Brolių Juodvarnių“ savininkas Petras Rugys.
Kebabus siūlančias „Brolių Juodvarnių“ užkandines kauniečiai ar miesto svečiai gali rasti net keturiose skirtingose Kauno vietose: Šarkuvos g. 26A (+37060749979), Varnių g. 44A (+37060456550), Žemaičių pl. 11A (+37067465950) ir V. Krėvės pr. 11A (+37067466126).
„Esame sudarę visas sąlygas užsisakyti ir savo mėgstamus patiekalus atsiimti tiek turintiems galimybių pasą, tiek neturintiems. Turintys galimybių pasą patiekalus atsiimti ir valgyti gali užkandinių viduje. Neturinčius galimybių paso aptarnausime per langelį ir kviesime pavalgyti lauko terasoje“, – sako P. Rugys.
Daugiau naujienų – „Broliai Juodvarniai“ profilyje „Facebook.