Kauniečių pamėgtose „Brolių Juodvarnių“ užkandinėse – nauji patiekalai | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgtose „Brolių Juodvarnių“ užkandinėse – nauji patiekalai

„Broliai Juodvarniai“ / R. Tenio nuotr.

Keturiose skirtingose miesto vietose veikiančiose, kauniečių pamėgtose „Brolių Juodvarnių“ užkandinėse pristatytas atnaujintas karštųjų patiekalų bei užkandžių meniu. Nuo šiol užkandinėse klientai galės mėgautis ne tik įvairių skonių kebabais, dešimtimis skirtingų karštųjų bei šaltųjų užkandžių, bet ir keliomis kokybiškų bei gardžių mėsainių rūšimis.

Šviežumu išsiskiriančios naujienos

„Įpusėjus sausiui atnaujinome visų „Brolių Juodvarnių“ užkandinių meniu, pristatydami naujienas – keturių skirtingų skonių mėsainius. Jų receptus kruopščiai kūrėme jau kurį laiką, o išgavę norimą rezultatą šiandien džiaugiamės juos pristatydami klientams“, – sako užkandinių tinklo vadovas Petras Rugys.

Naujajame meniu „Brolių Juodvarnių“ lankytojų lauks keturi skirtingi mėsainių skoniai. Tai:  „Studentiškas“ – patiekiamas su jautienos maltiniu, sūriu, agurku, pomidoru, pomidorų padažu bei svogūnų traškučiais, „Amerikietiškas“ – su jautienos maltiniu, skrudinta šonine, sūriu, marinuotais agurkais, pomidoru, salotomis, svogūnais bei „Marie Rose“ padažu, „Graikiškas“ – su jautienos maltiniu, „Chipotle“ padažu, fetos sūriu, keptais svogūnais, marinuota paprika ir garžgarstėmis. Taip pat mėsainis su plėšyta jautiena ir kiauliena, pagardintas „Coleslaw“ salotomis ir garstyčiomis.

„Visus mėsainius, kaip ir kitus karštuosius patiekalus, gaminame tik gavę kliento užsakymą. Dėl šios priežasties galime garantuoti jų šviežumą bei geriausias skonines savybes. Mėsainių gamyboje naudojame šviežiai skrudintas bandeles, vietoje gaminamus jautienos maltinius bei kitus kokybiškus ir šviežiai patiektus produktus“, – sako „Broliai Juodvarniai“ vadovas.

„Brolių Juodvarnių“ užkandinė / R. Tenio nuotr.

Norintys išbandyti „Broliai Juodvarniai“ meniu naujienas, gali pasirinkti užsisakyti tik mėsainį arba mėsainio kompleksą su skrudintomis bulvytėmis bei gaiviuoju gėrimu.

Kauniečių jau pamėgti patiekalai

Atnaujintame „Broliai Juodvarniai“ užkandinių meniu klientai atras ir visus kitus, per daugelį metų pamėgtus patiekalus, karštuosius ir šaltuosius užkandžius.

Lankytojų laukia šešios skirtingos rūšys kebabų lavaše – nuo „Meksikietiško“ su pupelėmis iki „Amerikietiško“ su kukurūzais ar net „Sveikuolių“, pagardinto fetos sūriu bei jogurtu. Tiesa, užkandinių tinklo atstovas teigia, jog populiarumo lankytojų gretose jau ilgai neužleidžia kebabai su „Stix“ traškučiais bei klasikiniai kebabai lavaše. Norintys gali išbandyti ir kitas variacijas – kebabus lėkštėje ar pitoje.

Visų kebabų, mėsainių ir kitų patiekalų gamyboje naudojami specialūs „Brolių Juodvarnių“ meistrų sukurti padažai.

„Klientams siūlome ir šeimos rinkinius bei kebabų kompleksus“, – informuoja užkandinių tinklo vadovas.

Taip pat „Broliai Juodvarniai“ užkandinių meniu kauniečiai bei miesto svečiai gali atrasti kelias dešimtis kitų karštųjų patiekalų bei užkandžių, paskanauti karštos kebabo sriubos ar pasimėgauti karštomis ispaniškomis „Churros“ spurgytėmis, pagardintomis cukraus pudra. Prie jų puikiai dera užkandinėse gaminami skirtingų skonių pieno bei ledų kokteiliai, karštieji gėrimai.

„Brolių Juodvarnių“ užkandinė / R. Tenio nuotr.

„Mūsų užkandinėse kauniečiai apsilanko ir planuodami vakarėlius, pasisėdėjimus ar šventes. Padedame taupyti brangų klientų laiką ir siūlome jiems gardžius, gausiu asortimentu išsiskiriančius užkandžių rinkinius, kuriuose rasite „Spring Rolls“ suktinukų, kalmarų lazdelių, svogūnų žiedų bei čederio, mocarelos, gouda ar kitų sūrių užkandžius“, – sako „Brolių Juodvarnių“ vadovas.

Visą vasario mėnesį „Brolių Juodvarnių“ užkandinėse mėsainiams taikoma 30 proc. nuolaida.

„Brolių Juodvarnių“ užkandinės įsikūrusios keturiose skirtingose Kauno vietose – Žemaičių pl. 11A (telefonas užsakymams – +37067465950), V. Krėvės pr. 11A (+37067466126), Šarkuvos g. 26A (+37060749979) bei Varnių g. 44A (+37060456550).

Išbandyti meniu naujienas galima užkandinių viduje, užsisakant patiekalus išsinešimui arba su pristatymu į namus per „Bolt“ ir „Wolt“ maisto pristatymo programėles.

Daugiau užkandinių tinklo naujienų galima rasti „Broliai Juodvarniai“ profilyje „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA