Celofanui Kauno „Akropolyje” teko paklusti naujiems reikalavimams | Kas vyksta Kaune

Celofanui Kauno „Akropolyje” teko paklusti naujiems reikalavimams

Pirmadienį įsigaliojus naujoms taisyklėms, kuomet į didesnius prekybos centrus patekti gali tik asmenys turintys „gpasą”, Kauno „Akropolyje” užfiksuotas pirmasis konfliktas. Prekybos centro apsauga sulaikė Antaną Kandrotą-Celofaną. Vėliau spręsti neramumų atvyko ir policijos pareigūnai.

Kaip Kauno „Akropolio” apsaugos darbuotojams aiškino pats A. Kandrotas, į prekybos centrą jis atvyko atsiimti taisomų akinių, tačiau „gpaso” neturi. Netrukus Celofanas nuogąstavo, kad neturi ne tik „gpaso”, bet ir asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, todėl negali pasiskiepyti.

Visgi, beveik po valandos laiko, akinius iš vienos Kauno „Akropolio” optikos parduotuvių A. Kandrotui padėjo atgauti policijos pareigūnai. Už atliktą paslaugą, stebint pareigūnams, lauke atsiskaityta grynaisiais.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, dėl konflikto Kauno „Akropolyje” pirmadienio rytą gauti du pranešimai.

„Šiandien 10.57 val. buvo gautas praeivio pranešimas, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prie įėjimo į prekybos centrą konfliktuoja vyras. Po kelių minučių, 10.59 val., gautas ir prekybos centro administracijos atstovų pranešimas apie viduje konfliktuojantį asmenį”, – teigė ji.

Nuvykus pareigūnams A. Kandrotas rastas lauke, o prekė, kurios vyras atėjo į prekybos centrą atsiimti, jam buvo išnešta. Pareiškimas nebuvo gautas, tačiau dėl viešoje erdvėje užfiksuotos informacijos iš prekybos centro pradėtas aplinkybių patikslinimas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad rugsėjo 8 dieną A. Kandrotas buvo sulaikytas tiriant riaušių prie Seimo bylą, jam skirtas namų ateštas.

Taip pat primename, kad nuo pirmadienio „gpaso“ neturintys žmonės nebegali gauti kai kurių nebūtinų paslaugų, apribotos jų galimybės lankytis prekybos ir viešojo maitinimo vietose. Svarbiausių pasikeitimų apžvalga čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA