Į tvarkomą požeminę perėją užsukusią kaunietę papiktino dulkių kalnai | Kas vyksta Kaune

Į tvarkomą požeminę perėją užsukusią kaunietę papiktino dulkių kalnai

Pasidėjusi „Aklųjų“ požeminės perėjos rekonstrukcija ir vėl glumina kauniečius. Vieni neradę tarpelio praėjimui, kelių eismo juostų gatvę kerta kur tik pasitaiko, kiti piktinasi neatsakingu rangovų darbu, mat bandant prasprūsti požemine perėja – dūsta nuo dulkių.

Pirmadienio popietę į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi „Aklųjų“ požeminėje perėjoje apsilankiusi kaunietė, jos teigimu, rekonstruojamoje perėjoje padėtis nepavydėtina – aplink vien dulkės, institucijos esą nereaguoja, o nemalonią situaciją tikisi išspręsti su žiniasklaidos pagalba.

„Jau trečia savaitė Kauno Aklųjų sankryžos požeminėje perėjoje vykdomi darbai ir tvyro baisi netvarka, guli kalnai dulkių po šveitimo. Šia perėja naudojasi daug regėjimo negalią turinčių žmonių… Labai tikimės, kad jūsų pagalba šis klausimas bus išspręstas greičiau, nes higienos centras į skundus nereaguoja“, – piktinosi į požeminę perėją užsukusi kaunietė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Savanorių ir Taikos prospektų sankirtos požeminės perėjos remontas prasidėjo balandžio 27-ąją. Vos tik užvėrus požeminės perėjos praėjimus, kauniečiai rizikavo net savo gyvybe – kelias eismo juostas kirto vykstant gausiam transporto priemonių eismui.

Šioje judrioje pėsčiųjų sankryžoje darbus planuojama užbaigti iki gegužės mėnesio pabaigos. Rekonstrukcijos metu bus sutvarkytos nusidėvėjusios laiptų pakopos, dažomos lubos, smėliuojamos sienos bei šalinami betono defektai. Rangovai vykstant darbams organizuoja praėjimus, tačiau esant galimybei, minėtu laikotarpiu kauniečiai prašomi rinktis alternatyvius maršrutus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA