Kauniečiai fiksuoja: uždarius pagrindinę požeminę perėją, pėstieji rizikuoja gyvybe | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai fiksuoja: uždarius pagrindinę požeminę perėją, pėstieji rizikuoja gyvybe

Šiandien dėl pradėtų remonto darbų uždaryta Savanorių ir Taikos prospektų sankirtos požeminės perėja, tačiau kauniečiai randa išeitį. Bene avaringiausią Kauno sankryžą pėsčiomis kerta net vykstant gausiam transporto priemonių eismui.

Kaip pranešė Kauno miesto savivaldybė, nuo balandžio 27 d. pradedamas Savanorių ir Taikos prospektų sankirtos požeminės perėjos remontas.

Rekonstrukcijos metu bus sutvarkytos nusidėvėjusios laiptų pakopos, dažomos lubos, smėliuojamos sienos bei šalinami betono defektai. Dviratininkų patogumui dviračių nuvedimas bus atitrauktas nuo laiptų krašto. Darbus planuojama baigti iki gegužės pabaigos.

Rangovai vykstant darbams organizuos praėjimus, tačiau esant galimybei, minėtu laikotarpiu kauniečiai prašomi rinktis alternatyvius maršrutus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA