Konkursas: siųsk nuotraukas ir drauge išrink mieliausią Kauno augintinį | Kas vyksta Kaune

Konkursas: siųsk nuotraukas ir drauge išrink mieliausią Kauno augintinį

Augintinių konkursas / R. Vilniūtės nuotr.

Visą gegužės mėnesį skiriame kauniečių augintiniams – siųskite savo šunelių, katinėlių ir kitų naminių gyvūnų nuotraukas bei drauge išrinkime mieliausią Kauno augintinį. Net 10 daugiausiai balsų sulaukusių augintinių pasidalins ir skanų prizą – 200 kg „Quattro“ šunų ir kačių maisto. Šį konkursą organizuoja naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ kartu su AB „Kauno Grūdai“ ir „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“, bei „Quattro“ – super premium šunų ir kačių maisto prekiniu ženklu.

Daugelio žmonių gyvenimas neįsivaizduojamas be augintinio, o karantino laikotarpis šią žmogaus ir naminių gyvūnų draugystę tik dar labiau sustiprino. Jie, mūsų mieliausi augintiniai, ne tik kėlė mums nuotaiką, palaikė draugiją, bet ir atlaikė stiprų emocinį krūvį.

Kiekvienas, turintis šunį ar katę pasakys, kad gyvūnai yra patys geriausi žmogaus kompanionai, kurie nesiginčija, atleidžia blogą nuotaiką, o savo geru būdu dar ir priverčia nusišypsoti. Tad laikas ir mums jiems padėkoti bei pasidžiaugti – šis konkursas tam ir skirtas! Na, o laimėjusieji bus apdovanoti skaniais organizatorių prizais.

Kaip sudalyvauti

Sudalyvauti „Mieliausio Kauno augintinio rinkimuose“ labai paprasta – tereikia iki gegužės 16 d. atsiųsti augintinio nuotrauką su trumpu aprašu.

O nuo gegužės 16 iki 23 dienos – balsuoti už mieliausią savo ar kitų augintinį! Balsuoti gali visi, tad kvieskite savo artimuosius, draugus, draugų draugus ir savo augintinių draugus.

Atsiųskite savo augintinio nuotraukas su trumpu aprašymu – koks gyvūno vardas, amžius, veislė ir kuo tas gyvūnas yra mielas ar ypatingas per specialią konkurso formą spausdami šią nuorodą arba el. paštu konkursas@kasvyksta.lt.

Balsavimo platforma bus paskelbta gegužės 16 d.

Daugiausiai skaitytojų balsų surinkęs augintinių dešimtukas keliaus į finalinį balsavimą, kuris vyks paskutinę gegužės savaitę, o daugiausiai simpatijų sulaukę augintiniai pasidalins 200 kg „Quattro“ kačių ir šunų maisto.

„Quattro“ – super premium maistas šunims ir katėms. Kiekviena „Quattro“ maisto granulė padengta natūralia šaltyje džiovinta mėsa, kuri ne tik suteikia gerą skonį ir kvapą, bet ir pažadina augintinio laukinius instinktus.

Šio maisto sudėtyje nėra kviečių, todėl jis nesukelia dėl kviečių glitimo atsirandančios alergijos. „Quattro“ super premium maistas yra su natūraliais prebiotikais, kurie padeda palaikyti sveiką augintinio žarnyno florą, teikdami maistą naudingoms bakterijoms.

Pagrindinių prizų laimėtojai bus paskelbti 2021 m. gegužės 30 d.

Prizinis fondas

Visi 10 į finalą patekusių dalyvių bus apdovanoti „KG VET“ tiekiamais „Quattro“ pašarais.

Penktos-dešimtos vietų laimėtojams bus įteikta po 10 kg šunų ir kačių maisto, trečios ir ketvirtos vietos laimėtojai gaus 30 kg šunų maisto ir 20 kg kačių maisto, o pirmųjų dviejų vietų laimėtojai gaus net 60 kg šunų maisto ir 30 kg kačių maisto pakuotes.

Specialius prizus konkurso laimėtojams taip pat įteiks ir portalas „Kas vyksta Kaune“.

Konkurso organizatoriai

Mieliausio Kauno augintinio rinkimų konkurso pagrindinis organizatorius – „Kauno Grūdų Veterinarijos farmacija“, priklausanti įmonių grupei „Kauno grūdai“, kurios veiklos istorija siekia jau beveik 130 metų.

Vykdydama veterinarinės farmacijos veiklą, AB „Kauno grūdai“ prekiauja veterinariniais preparatais ir priemonėmis, skirtais ir smulkiesiems gyvūnams. Tarp siūlomų preparatų – vakcinos, veterinariniai vaistai, vitaminai ir mineralai, probiotikai, prebiotikai, pašariniai priedai, veterinariniai instrumentai ir kt.

Įmonė veterinarinius vaistus bei priemones tiekia gyvulių ūkiams, veterinarijos vaistinėms, gydykloms, klinikoms ir zoo prekių parduotuvėms. Kaune veikianti bendrovė bendradarbiauja su garsiausiais pasaulyje veterinarinių vaistų gamintojais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA