Kauno rajone po sprogimo atvira liepsna degė namas | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone po sprogimo atvira liepsna degė namas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, jog Kauno rajone atvira liepsna dega namas, pirminiais duomenimis sprogo dujų balionas. Į įvykio vietą išvyko ugniagesiai, policijos ir greitosios pagalbos ekipažai.

Trečiadienį, 17.46 val. Bendrajame pagalbos centre, skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno r. Ringaudų sen., Ringaudų k. Žvejų g.name sprogo dujų balionas, gyvenamas namas dega atvira ugnimi.

Į iškvietimą išsiųsta Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Susisiekus su Kauno apskrities priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos budinčiu pareigūnui, šis informavo, kad gaisras šiai akimirkai lokalizuotas, tačiau patvirtinti, jog sprogo dujų balionas negali.

„Nėra aišku ar ten dujų balionas sprogo, nes niekur nerandam to baliono, tai turi atvykti dujų specialistai ir žiūrėti“, – situaciją komentavo pareigūnas.

Kaip informavo vietoje dirbę ugniagesiai, įvykyje nukentėjo namo šeimininkas, jis apdegė rankas ir veidą, jį apžiūrėjo medikai, tačiau garbaus amžiaus pilietis kol kas nepanoro vykti į gydymo įstaigą.

Papildyta balandžio 8 dieną 09.58 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, balandžio 7 dieną apie 17.45 val. Kauno r., Ringaudų kaime, name, galimai dėl gamtinių dujų nutekėjimo, įvyko sprogimas ir kilo gaisras, kurio metu apdegė pastatas bei sužalotas 1942 metais gimęs vyras, kuris paguldytas į ligoninę. Surinkta medžiaga pagal LR BK 187 str. 2 d. – turto sunaikinimas ar sugadinimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA