TOP 4 „Arena pizza“ picos, kurias dažniausiai užsisako kauniečiai | Kas vyksta Kaune

TOP 4 „Arena pizza“ picos, kurias dažniausiai užsisako kauniečiai

Organizatorių nuotr.

Tiems, kuriems karantino periodu nusibodo namie ruošti maistą ir bent kartą norėtų palepinti save tiesiog nieko negaminant – legendinė Kauno picerija „Arena Pizza“ paruošė staigmeną. Iki pat karantino pabaigos visoms itališkoms ir amerikietiškoms picoms „Arena Pizza“ taikys net 40 proc. nuolaidą.

Nuo 1999 metų sėkmingai veikianti picerija vienintelė Kaune kepa 50 cm skersmens firmines picas su sūriu ar dešrele kraštuose. „Arena Pizza“ pristatymo į namus vadybininkas Donatas pasakoja, kad tokių picų užsakymai į namus pandemijos laikotarpiu ypač suaktyvėjo.

„Priiminėjant skambučius dažniausiai sulaukiame užklausų dėl didelių picų šeimoms, kurios galėtų patikti ir vaikams. Jeigu anksčiau, ne karantino metu, būdavo užsakomos mažesnio skersmens picos, bet po daugiau vienetų (pavyzdžiui, vakarėliams), dabar labai dažnai užsakoma tiesiog po vieną vienetą didelio skersmens – 50 cm –  picų. Ypač – penktadieniais ir savaitgaliais“, – sako „Arena Pizza“ vadybininkas Donatas.

Picas išvežiojantys darbuotojai dalinasi patirtimi, kad užsakomos picos tampa tarsi vakaro namuose pramoga – šeimos žaidimų ar filmų vakaro dalimi.

„Iš kai kurių šeimų esame girdėję, kad organizuojami net picų degustavimo vakarėliai, kai skanaudamas užrištomis akimis turi atspėti, kokie ingredientai yra picoje“, – pasakoja vienas iš „Arena Pizza“ picų išvežiotojų.

Mėgstamiausia kauniečių pica – su BBQ padažu

„Arena Pizza“ picerijos meniu galima rasti keturių skirtingų tipų picų pasirinkimus. Tai – firminės picos su sūriu ar dešrele kraštuose, picos su itališku mocarelos sūriu ir žalumynais, itališkos picos arba traškios tarte flambee picos su varškės užtepu.

„Labiausiai kauniečiai mėgsta ir dažniausiai užsisako mūsų firmines picas su sūrio kraštais. Tiesa, kalbant apie konkrečias picas, ne vienerius metus pirmoje vietoje pagal užsakymų skaičių karaliauja itališko tipo „Borgo“ pica bei firminė „Nr. 8“ pica. Įdomu, kad abiejų šių picų sudėtis yra tokia pati, o skiriasi tik pado tipas. Jas sudaro padažas, mocarela sūris, vištiena, pievagrybiai, svogūnai, marinuoti agurkėliai, BBQ padažas. Tiek per pirmąjį, tiek per šį karantiną – ši pica nesitraukia iš pirmosios vietos pagal užsakymų skaičių“, – pasakoja „Arena Pizza“ vadybininkas Donatas.

„Nr. 8“ pica / Organizatorių nuotr.

Antrojoje vietoje yra aitri firminė pica, „Arena Pizza“ meniu pažymėta „Nr. 3“. Ją sudaro padažas, mocarela sūris, keptas faršas, pievagrybiai, svogūnai, marinuotos aitriosios paprikos, konservuotos paprikos, česnakinis padažas.

„Nr. 3“ pica / Organizatorių nuotr.

Trečioje vietoje pagal populiarumą tarp kauniečių, anot „Arena Pizza“ vadybininko, yra taip pat aitri, firminė „Nr. 4“ pica. Ją sudaro padažas, karamelizuoti svogūnai, keptas faršas, mocarela sūris, marinuoti pievagrybiai, marinuotos aitriosios paprikos bei rukola.

„Nr. 4“ pica / Organizatorių nuotr.

Na, o ketvirtojoje vietoje, kaip viena populiariausių kauniečių picų yra firminė „Nr. 16“ pica. Ją gyventojai renkasi dėl legendinio picerijos gaminamo picų pado su sūrio ar dešrelės kraštu bei sudėtyje puikiai derančių ingredientų – padažo, mocarela sūrio, šoninės, pievagrybių, marinuotų agurkėlių, svogūnų, BBQ padažo.

„Nr. 16“ pica / Organizatorių nuotr.

„Žvelgiant į populiariausiųjų picų sąrašą akivaizdu, kad kauniečiai mėgsta pavalgyti sočiai, renkasi picas su mėsos ir daržovių deriniu. Tiesa, reikia pažymėti, kad visgi labiausiai miesto gyventojai mėgsta picas su vištiena“, – sako „Arena Pizza“ vadybininkas Donatas.

Paklausus, į kokius Kauno mikrorajonus iškeliauja daugiausiai picų, „Arena Pizza“ atstovai išskirti kelių negali – į visus mikrorajonus išvežiojamas gana panašus picų skaičius. Tiesa, „Arena Pizza“ vadybininkas užsiminė, kad didelius užsakymus, pavyzdžiui po 20 ir daugiau picų, iš Kauno teko vežti net į Kėdainius, Alytų, Marijampolę ar net Vilnių.

„Kai kuriuos užsakymus vežėme įmonėms, o kai kuriuos fiziniams asmenims. Turbūt šeimoje organizavo picų valgymo čempionatus“, – juokiasi vienas iš maisto į namus pristatymo komandos narių.

Specialus 40 proc. nuolaidos pasiūlymas taikomas visoms „Arena Pizza“ picoms, visą dieną. Užsakymus galima atsiimti picerijoje, adresu Savanorių pr. 363, Kaunas ar užsisakyti į namus. Akcija galioja iki karantino pabaigos.

Užsisakyti maistą išsinešimui galima kasdien, nuo 10:00 iki 24:00, telefonu (8 37) 40 84 30. Maistą užsisakyti į namus galima kasdien, nuo 10:00 iki 23:30, telefonais (8 37) 42 42 42, (8 37) 422 422. Picerijos meniu: www.arenapizza.lt arba „Arena Pizza“ mobiliojoje programėlėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA