Žaismingas teatro dienos online ringas su Kauno teatralais | Kas vyksta Kaune

Žaismingas teatro dienos online ringas su Kauno teatralais tiesioginės transliacijos pradžia 19 val.

Kauno teatralai gali pasigirti išskirtinėmis Tarptautinės Teatro dienos, kuri švenčiama kovo 27-ąją, tradicijomis. Ji buvo minima teatralizuotomis eisenomis dar nuo 1970-ųjų pagrindinėse Kauno gatvėse, vėliau gerbėjus pakvietė į Kauno sporto halę, kur kostiumus į sportinę aprangą pakeitę artistai rungėsi su legendine „Žalgirio“ komanda. Teatrališkai-sportines kovas regėjo ir šio amžiaus Kauno Žalgirio arena, sukvietusi tūkstantines teatro ir sporto gerbėjų minias į krepšinio varžybas.

Puoselėjant geriausias tradicijas, šiemet pirmą kartą organizuojamas online žaidimas „Teatro dienos ringas“. Žaidėjai – Kauno valstybinio lėlių teatro, Nacionalinio Kauno dramos teatro, Kauno šokio teatro „Aura“, valstybinio Kauno muzikinio teatro ir Kauno miesto kamerinio teatro komandos. Jų sudėtyje – pačios įvairiausios asmenybės: nuo techninius stebuklus kuriančio personalo iki vadovo.

Ringo vedėjas ir veidas – NKDT aktorius Artūras Sužiedėlis dalyviams yra paruošęs nuotaikingų užduočių: šaradų, galvosūkių, vaizdo klausimų.

Ar jūs nusiteikę teatrališkam šou? Kviečiame stebėti tiesioginę žaidimo transliaciją iš Nacionalinio Kauno dramos teatro kovo 25 dieną 19 val. portale „Kas vyksta Kaune“ ir Nacionalinio Kauno dramos teatro „Facebook“ paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA