Skaitytojas praneša apie masinę avariją „Via Baltica“ kelyje Kauno rajone | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas praneša apie masinę avariją „Via Baltica“ kelyje Kauno rajone

Sekmadienio vakarą lengvai pasnigus ir spustelėjus šaltukui, kauniečiai praneša apie čiuožykla virtusias gatves. Didelis eismo įvykis užfiksuotas „Via Baltica“ magistralėje ties Kampiškiais – liudininko teigimu, čia susidūrė bent septyni automobiliai.

Kaip apie 21 val. informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, transporto priemonės susidūrė A5 keliu judant link Mastaičių, netoli „Baltic Logistic Solutions“ centro, kitoje pusėje – degalinė „Emsi“.

Vyro siųstoje vaizdo medžiagoje matyti po visą važiuojamąją dalį išsisklaidę apdaužyti automobiliai su įjungtom avarinėm šviesom. Transporto priemonių galima suskaičiuoti bent penkias, tačiau skaitytojas teigė, kad suknežintos 7-8 mašinos ir jų vis daugėjo.

Anot liudininko, greitoji pagalba iškviesta „Volkswagen Passat“ vairuotojui, kuriam skaudėjo nugarą. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad į įvykio vietą siųstos dvi Kauno miesto ir rajono brigados, bet viena netrukus buvo atšaukta.

Kauno GMPS duomenimis, nukentėjo vienas vyras, bet pašnekovė negalėjo nurodyti, ar asmuo pristatytas į gydymo įstaigą, ar tik apžiūrėtas ir pagalba suteikta vietoje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas informavo, kad pranešimas apie avariją „Via Baltica“ gautas 20.14 val. Pagal pirminę policijos informaciją, čia susidūrė tik du automobiliai, tačiau apie 21.30 val. pareigūnai dar dirbo nelaimės vietoje.

Tikslesnės informacijos apie nukentėjusius asmenis ir vairuotojų blaivumą budintis pareigūnas pateikti dar negalėjo. Tuo metu „Google Maps“ duomenimis, magistralėje nuo Akademijos iki Mastaičių eismo pralaidumas sumažėjęs.

Kauniečiai praneša apie slidžią dangą įvairiose miesto vietose: apledėjęs Kalkinės gatvės kalnas, slidi Bitininkų gatvė ir Seniavos plentas, ledas padengęs Europos prospekto įkalnę.

Lietuvos automobilių kelių direkcija įspėja, kad pirmadienio naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir snygis. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, daug kur trumpai pasnigs, daugelyje rajonų formuosis plikledis.

Vėjas šiaurės vakarų, 9-14 m/s, vietomis, didesnė tikimybė pajūryje, gūsiai iki 15-17 m/s. Žemiausia oro temperatūra sieks nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio. Detalią Kauno orų prognozę rasite čia.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA