Įamžino karantino pramogas: kauniečiams trūksta batų? | Kas vyksta Kaune

Įamžino karantino pramogas: kauniečiams trūksta batų?

Skaitytojų nuotr.

Laisvesniu karantinu, atsivėrusiais grožio salonais ir kai kuriomis parduotuvėmis kauniečiai džiaugiasi jau nuo pirmadienio. Pirkėjų antplūdį Šilainiuose įsikūrusioje „Batų kalno“ parduotuvėje šeštadienio popietę įamžino ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

„Žmonės batų nori nusipirkti“, – sarkastiškai įamžintą piliečių eilę apibūdina skaitytojai. Jų teigimu, šeštadienio vidurdienį gyva kauniečių eilė vinguriavo po visą automobilių stovėjimo aikštelę Baltų prospekte, kur pirmadienį po ilgo laiko duris atvėrė batų parduotuvė.

Eilės prie „Batų kalno“ / Skaitytojų nuotr.

Nuo pirmadienio jau gali veikti grožio paslaugų, masažo salonai ar kitų paslaugų teikėjai. Taip pat gali atsidaryti ir mažos parduotuvės iki 300 kv. metrų, turinčios atskirus įėjimus iš lauko.

Skirtingų veiklų atstovai jau pirmąją veiklos dieną su delfi.lt dalijosi priešingomis nuotaikomis – vieni džiaugėsi užsakymų gausa, kiti skundėsi, kad veikla suvaržyta ir dar teks palaukti.

Atlaisvėjus karantinui greičiausiai darbų kalendorius užsipildė pas grožio specialistus, tačiau dalis prekybininkų ar turgaviečių prekeivių ir toliau nedirba, mat Vyriausybės sprendimas dar nėra palankus verslui.

Nuo pirmadienio įsigalioję karantino pakeitimai / LRV nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad ateinančią savaitę bus naujienų apie kaukių dėvėjimą ir judėjimo apribojimus. Taip pat planuojamas ir muziejų, bibliotekų bei galerijų atidarymas.

Karantinas Lietuvoje galioja nuo lapkričio 7 d. Nuo gruodžio 16 d. taikomi sugriežtinti ribojimai, o pirmieji atlaisvinimai įsigaliojo nuo vasario 15 d.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA