Nekasdienis įvykis Šančiuose: susidūrė „BMW“ ir traukinys | Kas vyksta Kaune

Nekasdienis įvykis Šančiuose: susidūrė „BMW“ ir traukinys

Skaitytojo nuotr.

Skaitytojai ketvirtadienio vakarą pasidalijo nuotrauka iš neeilinio įvykio, kai Šančiuose, Švenčionių gatvėje susidūrė lengvasis automobilis „BMW“ ir bėgiais važiavęs traukinys. Susidūrimas, panašu, nebuvo smarkus – policijos pareigūnai apie įvykį pranešimo nėra gavę.

Atsiųstoje nuotraukoje sunku įžiūrėti, ar transporto priemonės smarkiai nukentėjo, tačiau galima spėti, kad transporto priemonė „BMW“ universalo tipo kėbulu apgadinta labiau nei traukinys.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis informavo, kad pranešimo apie tokį eismo įvykį negauta. Galimai vairuotojai sutarė dėl padarytos žalos ir pareigūnų pagalbos neprireikė.

Kadangi specialiosioms tarnybos skambinta nebuvo, ko gero, žmonės incidento metu nenukentėjo. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, įvykio vietoje neprireikė ir greitosios medicinos pagalbos.

Pagal galiojančias Kelių eismo taisykles geležinkelio pervažoje eismo dalyvis privalo duoti kelią artėjančiai bėginei transporto priemonei.

Pagal administracinių nusižengimų kodekso 421 str., važiavimo per geležinkelio pervažas taisyklių pažeidimas, kelio ženklo „Stop“, kuris, kaip matyti, pastatytas prieš geležinkelio pervažą, nepaisymas vairuotojams užtraukia baudą nuo 180 iki 280 eurų.

Už minėtame straipsnyje numatytą administracinį nusižengimą taip pat privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo dviejų iki šešių mėnesių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA