Namuose sėdinti kaunietė palikta be šalto vandens – namo administratorius veiksmų nesiima | Kas vyksta Kaune

Namuose sėdinti kaunietė palikta be šalto vandens – namo administratorius veiksmų nesiima

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietė, kurią nustebino jos buto administratoriaus abejingumas: jau kelias dienas jos bute nėra šalto vandens. O kada administratorius imsis tvarkyti šią problemą – neaišku.

Kaip pasakojo skaitytoja, jos gyvenamajame name įvyko vandentiekio avarija. To pasekoje ji jau dvi paras yra be šalto vandens. Tiesa, per šį laiko tarpą nebuvo imtasi jokių tvarkymo darbų, nes namo administratorius nesusisiekia su moters kaimynu, kurio bute yra įvykusi avarija. Moteris taip pat kreipėsi į policiją, tačiau pareigūnų pagalbos taip pat nesulaukė.

Kaunietė teigia, kad namą administruoja bendrovė „ebūstas“ (buvęs Dainavos būstas), o avarija įvykusi V.Krėvės prospekto 47-uoju numeriu pažymėtame name.

„Esant dabartinei karantino situacijai, kuomet yra primygtinai reikalaujama sėdėti namuose, tačiau mes neturime net pagrindinių patarnavimų, tokių kaip bėgantis šaltas vanduo, nes name yra įvykusi vandentiekio avarija ir namo administratorius neveiksnus, nesugeba susisiekti su buto savininkais antra parą, kuriame įvykusi avarija, liepia laukti neapibrėžtą laiko tarpą be šalto vandens, buvo kreiptasi į policiją, policija taip pat neveiksni šiuo atveju“ – pasakojo skaitytoja.

Kaip pridėjo moteris, be šalto vandens liko 16 butų.

Primename, kad šią savaitę ne vienas kaunietis susidūrė su vandentiekio problemomis: vieniems iš čiaupo bėgo purvas, o dar kiti jau 10 dienų gyvena be šilto vandens, tad atrodo, jog sugriežtintas karantinas paaštrino ir kitas problemas, susijusias su įvairiais gedimais Kauno miestą aptarnaujančių įmonių tinkluose.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA