10 dienų be karšto vandens – kauniečiai miesto centre pagalbos nesulaukia iki šiol | Kas vyksta Kaune

10 dienų be karšto vandens – kauniečiai miesto centre pagalbos nesulaukia iki šiol

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauniečiai skundžiasi, jog pačiame Kauno centre jau beveik savaitę laiko tenka gyventi be karšto vandens. Į atsakingas tarnybas kreipęsi ne vieną kartą pagalbos iki šiol nesulaukia.

„S. Daukanto gatvės 3 namo gyventojai nuo praeito antradienio (nuo gruodžio 8 d.) neturi karšto vandens“, – pasakojimą pradėjo skaitytoja Paulina.

Taip jau nutinka, kad karštas vanduo nustojamas tiekti gyventojams dėl numatytų darbų ar netikėtų avarijų, tačiau, kaip teigia skaitytoja, jokios informacijos apie tai jie negavo. Gyventoja taip pat bandė susisiekti su „Mano būstas“ atstovais, jog problema būtų išspręsta, tačiau pagalbos nesulaukia iki šiol.

„Pirmą kartą „Mano būsto“ įmonei buvo skambinta gruodžio 9 d. ir nuo tos dienos skambinta kasdien, įskaitant ir savaitgalį, tačiau iki šiol vandens nebuvimo priežastis nebuvo nustatyta ir problema nėra sprendžiama. Meistrai žada atvažiuoti nuo penktadienio. „Mano būstas“ nereaguoja nei į vieną gyventojų skambutį“, – pastebėjo be karšto vandens daugiau nei savaitę gyvenanti kaunietė.

Primename, kad šiuo metu S. Daukanto gatvėje vyksta rekonstrukcijos darbai, tačiau ar dėl to šalia gyvenantys kauniečiai neteko vandens, nėra aišku.

Susisiekus su Mano būsto administracija, šie situacijos nekomentavo, todėl išsiųsta raštinė užklausa. Gavus atsakymus, straipsnį papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA