Kauno vairuotojai dėl kamščių neteko kantrybės: rado būdų, kaip apvažiuoti kliūtis | Kas vyksta Kaune

Kauno vairuotojai dėl kamščių neteko kantrybės: rado būdų, kaip apvažiuoti kliūtis

R. Tenio nuotr.

Įvedus judėjimo suvaržymus, Kaune nusidriekė didžiulės spūstys. Tačiau kai kurie vairuotojai neteko kantrybės ir ėmėsi būdų padėsiančių sutaupyti laiko. Tiesa, tai darydami šie pažeidžia ne vieną KET punktą.

Penktadienio pavakarę portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė keli vaizdo įrašai, kuriuose matyti, kaip gyventojai bando apvažiuoti miestą sukausčiusius kamščius.

Pirmame įraše užfasuotas „gudruolis“ norėdamas išvengti spūsties važiuoja kelkraščiu ir aplekia išsirikiavusius automobilius. Po to šis per žolę užvažiuoja ant, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo, uždarytos greitėjimo juostos, kuria pasinaudojus jis toliau tęsia savo kelionę.

Kitame vaizdo įraše matosi, kad veiksmas vyksta toje pačioje vietoje, vairuotojas taip pat seka tą patį scenarijų.

Tuo tarpu kaip nurodė Kauno apskrities VPK, šiandien 13.23 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Juodelynės g., kur buvo pastatyti betoniniai blokai, blokuojantys pravažiavimą, atvažiavęs sunkvežimis su kranu juos išstumdė. Pranešėjas važiavo paskui sunkiasvorę transporto priemonę, todėl pareigūnams galėjo nurodyti koordinates, kuriomis vykti.

Sustabdytos transporto priemonės „Volvo“ vairuotojas (gim. 1965 m.), kaip paaiškėjo, vyko į Kauną dirbti. Pareigūnai primena, kad dar prieš blokų pastatymą, tiek miesto savivalda, tiek Kauno policija platino postų žemėlapį, kuriuose aiškiai nurodytos vietos, per kurias pravažiuoti nebus galima. Todėl gyventojai dar kartą raginami įsivertinti ir rinktis kitus artimiausius maršrutus.

Patraukti blokai / Kauno apskrities VPK nuotr.

Nedelsiant buvo informuota ir Kauno miesto savivaldybės administracija, kad įvertintų, ar pastatyti blokai nėra apgadinti.

Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl savavaldžiavimo, pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 518 str.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA