Paskelbta 13 vietų, kuriose išvažiavimai iš Kauno bus užblokuoti | Kas vyksta Kaune

Paskelbta 13 vietų, kuriose išvažiavimai iš Kauno bus užblokuoti

Asociatyvi / E. Šostakaitės nuotr.

Kaip skelbta anksčiau, policijos pareigūnai griežtesnių karantino ribojimų imsis jau šį penktadienį, Kauno savivaldybė pranešė, kuriose vietose bus įrengtos blokados ir eismas bus visiškai užblokuotas. Kitose išvažiavimuose budės policijos pareigūnai ir tikrins važiuojančius automobilius.

„Eismo ribojimai ties įvažomis į Kauno miestą bus įrengti nuo šio penktadienio ryto. Juos atlaisvinti planuojama sausio 4-ąją. Iš viso aplink Kauną fizinėmis priemonėmis numatyta blokuoti 13 kelio atkarpų, o 21 vietoje pravažiavimus kontroliuos policijos pareigūnai.

Visus veiksmus derinamės su Kauno policija, atsižvelgdami į pavasario patirtį, kai teko imtis analogiškų priemonių per Velykas“, – anksčiau minėjo Kauno savivaldybės Ekstremalių situacijų operacijų centro vadovas Paulius Keras.

Savivaldybė pasidalino ir tiksliomis vietomis, kuriose turėtų būti įrengtos blokados, šiose atkarpose automobiliai neturės galimybės įvažiuoti ar išvažiuoti iš Kauno.

Eismas užblokuotas bus ties 13 išvažiavimų:

1. Mosėdžio g. / Kražių g.
2. Pravažiavimas nuo 232 kelio link Kuršių g.
3. Išvažiavimas iš A1 į Ašigalio g.
4. Degalinės ir Islandijos pl. garažų masyvo pravažiavimas
5. Partizanų g. išvažiavimas į A1
6. Pravažiavimas nuo A1
nusukimo link Darbo g.
7. Ateities pl. ties įvažiavimu į teritoriją Ateities pl. 50
8. Palemono g. 78F
9. Palemono g. / Kražantės g.
10. Kreidos g. / Titnago g.
11. Medžiotojų g. / Sąnašos g.
12. Juodelynės g. / Dvarų g.
13. A5 / Armoniškių g.

Eismo blokados Kaune / KMS nuotr.

Šalyje veiks 250 judėjimo kontrolės postų

Kaip jau rašyta, kontrolės postai visoje šalyje veiks nuo gruodžio 18 dienos 13 valandos iki gruodžio 20 dienos 21 valandos; nuo gruodžio 23 dienos 13 valandos iki gruodžio 27 dienos 21 valandos ir nuo gruodžio 31 dienos 13 valandos, iki sausio 3 dienos 21 valandos.

Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės teigimu, šiomis dienomis keliuose ir gatvėse dirbs apie 920 policijos ekipažų, tai yra – apie 170 daugiau nei įprastai.

Tuo tarpu policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigia, kad prie miestų savivaldybių ribų bus įrengtos vaizdo fiksavimo sistemos bei „trikojai“, jų pagalba tikimasi palengvinti pareigūnų darbą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA