Kaunas jau riboja įvažiavimą: įrengtas pirmasis mobilus policijos postas | Kas vyksta Kaune

Kaunas jau riboja įvažiavimą: įrengtas pirmasis mobilus policijos postas

R. Tenio nuotr.

Trečiadienį įsigaliojus griežtesnėms karantino sąlygoms, įvesti ir ribojimai gyventojų judėjimui tarp savivaldybių. Pirmuosius pareigūnų postus kauniečiai skelbia sutikę Panemunėje ir Romainiuose.

Trečiadienio rytą patikrai automobiliai stabdyti netoliese Raudonojo Kryžiaus gatvės ir Vaišvydavos plento žiedinės sankryžos.

„Nuo Panemunės žieduko link Vaišvydavos važiuojant pasilabina, paklausia, kur važiuojam“, – „Kas vyksta Kaune“ „Facebook“ grupėje praneša internautai. Jų teigimu, mobilus pareigūnų postas buvo įrengtas ir Romainiuose.

Sustiprintos migruojančių piliečių patikros vyks nuo gruodžio 18 d. 13.00 val. iki gruodžio 20 d. 21.00 val., nuo gruodžio 23 d. 13.00 val. iki gruodžio 27 d. 21.00 val. bei nuo gruodžio 31 d. 13.00 val. iki sausio 3 d. 21.00 val. bus kontroliuojamas judėjimas Kauno apskrityje įrengiant postus prie įvažiavimų į savivaldų centrus – Kauną, Kaišiadoris, Kėdainius ir Jonavą.

Mobilios policijos pajėgos dirbs visoje Kauno apskrityje. Antradienio vakarą paskelbta ir 13 vietų, kuriose išvažiavimai iš Kauno bus užblokuoti.

Gyventojams, kurie, visgi, privalės važiuoti į kitą savivaldybę, rekomenduojama turėti išimtį įrodančius dokumentus (t. y. darbo pažymėjimą, Registrų centro išrašą ar kitus dokumentus), kurie galės būti pateikiami tiek popieriniai, tiek ir skaitmeniniu formatu.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad karantino laikotarpiu be itin svarbių priežasčių draudžiama palikti savo savivaldybę, o pasivaikščioti viešose vietose gali tik šeimų nariai arba du žmonės iš skirtingų šeimų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA