Ieškomas Kaune nelegaliai psichotropinių vaistų įsigijęs vyras | Kas vyksta Kaune

Ieškomas Kaune nelegaliai psichotropinių vaistų įsigijęs vyras

Kauno apskr. VPK nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl disponavimo suklastotu dokumentu, kuomet šių metų spalio 29 d. apie 17.30 val. Kaune, Žemaičių pl., vyras, pateikęs suklastotą receptą, už jį įsigijo receptinių psichotropinių vaistų. Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius užfiksuotą asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 60683 arba rašyti el. paštu justina.lapene@policija.lt.

Ieškomas Kaune nelegaliai psichotropinių vaistų įsigijęs vyras / Kauno apskr. VPK nuotr.

Kaip rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime žiniasklaidai, Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 300 str. 1 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad trečiadienį Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė griežtinanti psichotropinių vaistinių preparatų išrašymo tvarką. Nuo kitų metų liepos psichotropiniai vaistai galės būti išrašomi tik elektroniniais receptais arba ant specialių receptinių blankų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA