Paskutinę minutę atšauktas J. Jankevičiaus šou Kaune – žymusis vedėjas saviizoliacijoje | Kas vyksta Kaune

Paskutinę minutę atšauktas J. Jankevičiaus šou Kaune – žymusis vedėjas saviizoliacijoje

delfi.lt 2020/10/23 19:34
A.Barzdžiaus nuotr.

Koronavirusui vis sparčiau plintant Lietuvoje, visuomenėje dažniau pasigirsta raginimų elgtis atsakingai ne tik dėl savo, bet ir dėl kitų gerovės. Tokiu pavyzdžiu pasekė ir Justinas Jankevičius, kuris, tiesiogiai bendravęs su Covid-19 užsikrėtusia kolege, turėjo greitai saviizoliuotis.

„Aš turėjau kontaktą, sėdėjau renginyje šalia žmogaus, kuriam, kaip vėliau paaiškėjo, diagnozuotas koronavirusas. Nuvažiavau šiandien pasidaryti testo ir aš, o rytoj bus aišku, ar bus kažkas, ar ne. O šiaip jokių sveikatos problemų nėra“, – Delfi apie situaciją pasakojo J. Jankevičius.

Televizijos laidų vedėjas apie tai, kad turi skubiai saviizoliuotis sužinojo prieš pat interaktyvaus šou „Alkoholio biblija“ pradžią ketvirtadienį. Žinomas vyras tuomet jau buvo pakeliui į Kauną, kai jį pasiekė nemaloni žinia. Nors dėl paskutinę minutę atšaukto spektaklio atsirado ir pasipiktinusiųjų, J. Jankevičius ir kiti teatro darbuotojai patikino negalėję rizikuoti žiūrovų sveikata.

„Aš pats šią žinią sužinojau visai šalia Kauno, važiavome vaidinti spektaklio, tačiau apie teigiamą Covid-19 testą man parašė kolegė. Kai tik ji tai parašė buvo priimtas spendimas, kad mes negalime rizikuoti ir turime apsaugoti kitus. Kad ir kaip būčiau tikras, kad esu sveikas ir neturiu koronaviruso, mes negalime sau leisti į tai numoti lengva ranka ir nereaguoti į šį reikalą. Viskas dėl žmonių sveikatos. Juk aš pasirodau ant scenos, joje garsiai kalbu, o šis virusas plinta lašeliniu būdu. Aš suprantu, kad yra pasipiktinimo, bet man atrodo šiuo metu yra geriau viską daryti saugiai“, – tikino pašnekovas.

„Rezultatai jau turėtų būti rytoj, o iki tol sėdžiu namie“, – pridūrė J. Jankevičius.

Dėl susidariusios situacijos šou „Alkoholio biblija“ Kaune perkeltas į lapkričio 27 d. 19 val. Tiesa, ar minimas spektaklis iš tiesų įvyks tądien dėl koronaviruso grėsmės nėra garantuojama, todėl bilietus turintys asmenys turėtų sekti naujienas.

Apie netikėtai neįvykusį interaktyvųjį šou ketvirtadienį pranešta ir „Domino“ teatro puslapyje feisbuke.

„Mieli žiūrovai, norime jums dar kartą padėkoti už kantrybę, laukiant apsilankymo teatre. Pranešame, kad dėl aktoriui J. Jankevičiui taikomos privalomos saviizoliacijos negalime suorganizuoti interaktyvaus šou „Alkoholio biblija“, kuris turėjo įvykti spalio 22 d. 18.30 val. (buvo perkeltas iš kovo 20 d.) Kauno „Oazė“ Kaune ir esame priversti jį perkelti į lapkričio 27 d. 19 val. Atsiprašome už nepatogumus. Būkime sveiki!“ – linkėjo teatro administracija.

Delfi primena, kad apie sparčiai blogėjančią Covid-19 situaciją šalyje šią savaitę viešai prabilo ir Lietuvos medikai, išplatinę laišką su rekomendacijomis. Žmonės yra prašomi sąmoningai rinktis vietas, į kurias einama, atsisakyti nebūtinų susitikimų bei naudoti apsaugos priemones, taip padedant visai šalies medikų bendruomenei kovojant su virusu.

Medikai išsako nuogąstavimus, kad jei viruso plitimo tempai ir toliau greitės, šaliai gali ne tik nelikti kitos išeities kaip tik įvesti karantiną, bet vėl tektų apriboti kai kurių kitų medicininių paslaugų teikimą, kas gali turėti labai skaudžių pasekmių, kurių dabar siekiama išvengti.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA